Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anladığım transfer kapanmış

Galatasaray düşmanlarının.....

Evet terim ne zaman istifa eder yeni hocamız kim olur

Şu belhanda gitsin diye halay çekenleri sezon sonu göreceğim
İnşaallah gider

Serbay'a degil Apo ya yüklenin arkadaslar.

GSTV muhabiri ne yapsin yahu, adam hayal mi satsin ne bekliyorsunuz ki.

Mal çıkmış içimizden hallederiz diyor sen kimsin serbay efendi

Bu yonetimin onu zorla gonderdigi anlamina gelmiyor. hollandada bi roportaji vardi, yillik 5 milyonmu ne alacakmis, rededemezdim diyordu. Hoca tabiki kalmasini istemistir ama kendisi tercihini arabistandan yana kullandi.
hoca kalmasını istemez 2 aşamalı temizlikten bahsetti kimi satıp oyuncu alcaz selçuk,sinan,muğdat değil heralde ,milletin derdi belhanda Galatasaray kimsenin umrunda değil şu takımı ilkyarı izleyen GALATASARAYLI hiçbir futbolcunun gidişine takmaz..
gary kaldı,belhanda kaldı kimi satıp oyuncu alırız acaba düşünüyolar mı bu arkadaşlar..

Tamam da yine aynı delikten sokulmanın mantığı var mıdır. ?
Hiç bir mantığı yok tabii ki.
Diyelim ki 10 milyon değilde 3 milyon.Bunlar bu parayı da veremez.
Çünkü anladığım kadarı ile para yok.
Futbolcu satışından gelen paralarda futbolcu maaşlarına gidiyor.Ona da yettiği şüpheli.

6 ay icinde sampiyonlugun bas mimari garry, serdar ve gomis'i gonderip yerlerini malcao, emre tasdemir ve mugdat ile doldurduk saka maka

bir de gidip 25 milyon TL verdiler portekiz sonuncusunun 3. sinif kazma stoperine

transfer olmayacak diyen velettir, ortalığı boş yere gazlıyordur

serbay kimmiş bir kere

Kulübün başına başkanı liseliler ve azınlık alaylı üyeler seçiyor. Genele yormaman gerekir.

Genel Galatasaray taraftarı kulübün dışında. Seçimlere müdahale edemiyor maalesef.

Çevremdeki ve bu platformdaki Galatasaraylıların yorumlarına baktığım zamanda bu çıkarımı yapabiliyorum.
Sonuçta o liseliler ve azınlık olan alaylılarda Galatasaray taraftarı.

Klübü resmen haince yönetiyolar. Kendi evimizde oynayacağımız ilk maçta olurda puan kaybedersek taraftar o stadı yönetimin başına yıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt