GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)
Mehmet Eroğlu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 3) Sayfa 40

Mehmet Eroğlu ·

Cevap
9,1K
Okunma
536,8K
Sayfa
40/454
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F134BBE4-EC16-44E7-9718-7002383A1939.webp

Beni eskiden engellemiş bu ergen tipli cengizin maşası

Serbay'a degil Apo ya yüklenin arkadaslar.

GSTV muhabiri ne yapsin yahu, adam hayal mi satsin ne bekliyorsunuz ki.

Bu yonetimin onu zorla gonderdigi anlamina gelmiyor. hollandada bi roportaji vardi, yillik 5 milyonmu ne alacakmis, rededemezdim diyordu. Hoca tabiki kalmasini istemistir ama kendisi tercihini arabistandan yana kullandi.
hoca kalmasını istemez 2 aşamalı temizlikten bahsetti kimi satıp oyuncu alcaz selçuk,sinan,muğdat değil heralde ,milletin derdi belhanda Galatasaray kimsenin umrunda değil şu takımı ilkyarı izleyen GALATASARAYLI hiçbir futbolcunun gidişine takmaz..
gary kaldı,belhanda kaldı kimi satıp oyuncu alırız acaba düşünüyolar mı bu arkadaşlar..

6 ay icinde sampiyonlugun bas mimari garry, serdar ve gomis'i gonderip yerlerini malcao, emre tasdemir ve mugdat ile doldurduk saka maka

bir de gidip 25 milyon TL verdiler portekiz sonuncusunun 3. sinif kazma stoperine

Kulübün başına başkanı liseliler ve azınlık alaylı üyeler seçiyor. Genele yormaman gerekir.

Genel Galatasaray taraftarı kulübün dışında. Seçimlere müdahale edemiyor maalesef.

Çevremdeki ve bu platformdaki Galatasaraylıların yorumlarına baktığım zamanda bu çıkarımı yapabiliyorum.
Sonuçta o liseliler ve azınlık olan alaylılarda Galatasaray taraftarı.

Klübü resmen haince yönetiyolar. Kendi evimizde oynayacağımız ilk maçta olurda puan kaybedersek taraftar o stadı yönetimin başına yıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri