Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık olmayan Ntvspora değil ali naci ve futbol arenaya bakalım hatta nevzata ne yazıkki.tetteh için 6 milyona çikıldıysa biter o transfer.kulubu zaten 8 istiyormuş.herhalde orta yol bulunur

Tetteh denen kazmanin gelmemesi iyi haber.

Tetteh yatmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol A Takımımızın, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 18. haftasında 21 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı müsabaka öncesinde İl Güvenlik Kurulu Kararı Gereği, taraftarların stada girişi esnasında alkol kontrolü yapılacak ve alkollü olduğu tespit edilen ev sahibi ve deplasman takım taraftarları stada alınmayacaktır.

Taraftarlarımızın konuyla ilgili gereken hassasiyeti göstermelerini önemle rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

bizde de mi böyle artik?

Taraftarı alkol kullanmadan 90 dakika nasıl bunları izlemeye dayanır?

Hay fm'niz batsın. Tetteh risk trezeguet çöp marcao kazma.Ulan hem genç istiyorsunuz hem kaliteli hemde ucuz. Yaw bi gidin

Hoca istedi yönetim almadıysa bi iş var bunda adamın bi istegini yapın yahu . (Tetteh konusu)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu anki durumda yönetim kadar taraftarında sucu var,lig macında da tepki olmazsa gecmis olsun.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Marcao kaziginin ustune tetteh de girseydi iflasa dogru yol alirdik. Sparta praga sukranlarimizi sunalim.

s.a beyler.

2 forvet,1 stoper,1 orta saha, ve 1 kanat geldi mi?

Tetteh hissi geldi. Dünyanın en kötü liglerinden olan stsl yi kılıçtan geçirir bu çocuk.

gomis,belhanda değil renktaş feghouli geç gelmişti hatta gelmesin artık soğuduk yorumları olmuştu aynı alan işte
29 haziran: gomis
30 haziran: belhanda
14 ağustos: feghouli

Gomis ve Belhanda açıklanmadan 2 hafta önce Beinsports anlaştığımızı söylemişti. Ben takıma katılışından bahsediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt