Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2x

En az forvet kadar elzem bir eksik var takımda. CM. Orta sahaya top yapabilen biri lazım bu takıma

Hoca ne b.. yerseniz yiyin demiş yönetime

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değerli Gscimbom ahalisi lütfen beklentilerinizi bu kadroya göre belirleyin daha fazla sövüp saymamak adına

Muslera-Linnes-Marcao-Maicon-Nagatomo Fernando-Badou Feghouli-Onyekuru-Belhanda(satılırsa Akbaba ) Sinan

Şampiyonluk kovalarken devre arası güç kaybeden ilk Galatasaray kadrosu diye de tarihe geçsin

ozan icin hoca rizasina falan gerek var mi
7.5 veren aliyor herifi
gidip gitmeme onun karari o da gitmek istemis
yonetime dusen kulup icin en iyi deali bulmak
buldular mi bulmadilar mi onu tartisin hocaefendinin rizasi yerine

Futbol A Takımımızın, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 18. haftasında 21 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı müsabaka öncesinde İl Güvenlik Kurulu Kararı Gereği, taraftarların stada girişi esnasında alkol kontrolü yapılacak ve alkollü olduğu tespit edilen ev sahibi ve deplasman takım taraftarları stada alınmayacaktır.

Taraftarlarımızın konuyla ilgili gereken hassasiyeti göstermelerini önemle rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

bizde de mi böyle artik?

Yasa hep boyleydi ama promil olcecekler mi ufleterek nasil kontrol edecekler ki? Asiri alkollu olanlari almama hakki eskiden beri var diye biliyorum.

7.5 veren aliyor herifi

yönetimin de yapacağı birşey yok ki hayri 7.5 veren alıyor zaten ben hala bu becerikszilerin nasıl 11e satabildiğine şaşırıyorum..

7.5 veren aliyor herifi
yönetim kadar ozanda suclu, bunu niye görmezden geliyoruz? f.t. hocayi söz verdigi kalde yüz üstü birakti, birde utanmadan veda videosunda fatih hocam yol gösterenim demezmi? nolursa olsun ozan madem galatasarayli o sözlesmeye yalanda olsa imza atip o maddeyi düzeltirdi!!!! nasil elin brezilyali carvalhosu bedava geliyoken cinle anlasip opsiyonunu kullandirip bonservisle gidiyorsa!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt