Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
onu demeye çalışıyorum bendeYanılıyorlarmış demek ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu demeye çalışıyorum bendeYanılıyorlarmış demek ki.
Futbol A Takımımızın, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 18. haftasında 21 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı müsabaka öncesinde İl Güvenlik Kurulu Kararı Gereği, taraftarların stada girişi esnasında alkol kontrolü yapılacak ve alkollü olduğu tespit edilen ev sahibi ve deplasman takım taraftarları stada alınmayacaktır.
Taraftarlarımızın konuyla ilgili gereken hassasiyeti göstermelerini önemle rica ederiz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
bizde de mi böyle artik?
ozan icin hoca rizasina falan gerek var mi
7.5 veren aliyor herifi
gidip gitmeme onun karari o da gitmek istemis
yonetime dusen kulup icin en iyi deali bulmak
buldular mi bulmadilar mi onu tartisin hocaefendinin rizasi yerine
İyi yapmışlar.İçen adam gitsin meyhaneye.
stoperi ahmet, marcao forveti mugdat olan takimin Uefa ne geziyor kafasinda ? amac ligde galibiyet almak olacak bu gidisle
yönetim kadar ozanda suclu, bunu niye görmezden geliyoruz? f.t. hocayi söz verdigi kalde yüz üstü birakti, birde utanmadan veda videosunda fatih hocam yol gösterenim demezmi? nolursa olsun ozan madem galatasarayli o sözlesmeye yalanda olsa imza atip o maddeyi düzeltirdi!!!! nasil elin brezilyali carvalhosu bedava geliyoken cinle anlasip opsiyonunu kullandirip bonservisle gidiyorsa!!!!ozan icin hoca rizasina falan gerek var mi
7.5 veren aliyor herifi
gidip gitmeme onun karari o da gitmek istemis
yonetime dusen kulup icin en iyi deali bulmak
buldular mi bulmadilar mi onu tartisin hocaefendinin rizasi yerine