Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne UEFA'si kardesim degisik misiniz eskaza Benfica'yi elesek turnuvada Arsenal, Chelsea, Inter, Napoli, Betis falan var

Ha daha bizi tokatlayacak cok takim var da UEFA ne yani

Bu gecikmeler sampiyon olmak isteyen bir kulubun yapacagi isler degil.

Akil ve mantikla bagdasmiyor.

Amaclari FT yi basarisiz gosterip sampiyon olmamak!!

Zaten tff top yekun goz gore gore engelliyor. Yonetim de onlarla birlikte resmen!

Yarin mac var ve golcümüz(!) Sinan!!

Benim gol atma olsailigimdan %1 fazla olan adam!! Digeri belhanda !! Onun henuz kaleye isabet etmis sutu yok!!

Takimin kalanlarinin %50 si hakkinda da satiliyor soylentisi var !!

Bu kulubun tff , mhk, rakipleri vs karsisinda!! Hadi buna alistik! Ama en acisi yonetim de bu serefsizlerle birlikte hareket ediyor!!! Bunun baska aciklamasi yok!

Ama taraftar FT nin gitmesine izin vermez. Tekmeyi yonetime basar.

yönetim kadar ozanda suclu, bunu niye görmezden geliyoruz? f.t. hocayi söz verdigi kalde yüz üstü birakti, birde utanmadan veda videosunda fatih hocam yol gösterenim demezmi? nolursa olsun ozan madem galatasarayli o sözlesmeye yalanda olsa imza atip o maddeyi düzeltirdi!!!! nasil elin brezilyali carvalhosu bedava geliyoken cinle anlasip opsiyonunu kullandirip bonservisle gidiyorsa!!!!

ozan suclu fln degil

ozan icin hoca rizasina falan gerek var mi
7.5 veren aliyor herifi
gidip gitmeme onun karari o da gitmek istemis
yonetime dusen kulup icin en iyi deali bulmak
buldular mi bulmadilar mi onu tartisin hocaefendinin rizasi yerine
Yeni sözleşme önermedikleri söyleniyor, adam gibi bir sözleşmeyi kast ediyorum. Hoca sözleşme yenileyin diyor bunlar da kabul edilmeyecek bir şey getiriyorlar masaya. Tabii bunlar söylenti. Sadece bu konunun konuşulma, yönetimin eleştirilme sebebini belirteyim dedim.

Yoksa Ozan ve menajeri hocayla konuşuyorlar kampın ilk gününde. Fazla uzun da konuşmamışlar menajer teklifleri söylemiş hoca da kal demiş konu kapanmış. Mehmet Ayan'ın anlattığı bu. Sonrasındaki gelişmeleri bilmiyoruz.

Yeni sözleşme önermedikleri söyleniyor, adam gibi bir sözleşmeyi kast ediyorum. Hoca sözleşme yenileyin diyor bunlar da kabul edilmeyecek bir şey getiriyorlar masaya. Tabii bunlar söylenti. Sadece bu konunun konuşulma, yönetimin eleştirilme sebebini belirteyim dedim.

Yoksa Ozan ve menajeri hocayla konuşuyorlar kampın ilk gününde. Fazla uzun da konuşmamışlar menajer teklifleri söylemiş hoca da kal demiş konu kapanmış. Mehmet Ayan'ın anlattığı bu. Sonrasındaki gelişmeleri bilmiyoruz.

marcaoya verilen 800 bin euro civari para dahi verilmediyse yonetimin serrolugu olmus

Eski oyuncumuz Alex Telles, Atletico Madrid ile anlaşmaya vardı. İspanyol kulubü 40 milyon euro'luk serbest kalma maddesini biraz daha aşağıya çekmek için pazarlık ediyor. Kulübümüz bu transfer gerçekleşirse %10 pay alacak. GSG SCOUT on Twitter

Puff ozan hocanın rızası olmadan gitti hala mı tartışıyorsunuz. Adam açıkladı ig tv de izin vereceğimiz zamanlar olacak o devre arası değil diye.

Bu yönetimin yatacak yeri yok. Fatih Terim olmasa Fenerle birlikte kümede kalma mücadelesi veriyorduk şimdi.

Ho telles bu donemde de transfer oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt