Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim kadar ozanda suclu, bunu niye görmezden geliyoruz? f.t. hocayi söz verdigi kalde yüz üstü birakti, birde utanmadan veda videosunda fatih hocam yol gösterenim demezmi? nolursa olsun ozan madem galatasarayli o sözlesmeye yalanda olsa imza atip o maddeyi düzeltirdi!!!! nasil elin brezilyali carvalhosu bedava geliyoken cinle anlasip opsiyonunu kullandirip bonservisle gidiyorsa!!!!

Beyler profesyonel düşünmeliyiz bırakalım amatörce düşünmeyi,

ozanın yerinde bizlerde olsak giderdik en fanatigimiz bile gider.
hem parasal anlamda hemde kendini geliştirme anlamında düşünmek lazım
Galatasarayımıza gelince maddi anlamda iyi bir kazanç oldu 7,5 olan ücreti 11 e cıkardı ve sattı
Düşünün bu cocuk stoper 6 ay oynamış ve 11 e gitmiş

diger anlamda da 2 kazancımız var

alt yapıdan futbolcular daha özgüvenli cıkacak bizde taraftar olarak daha cok destek verecegiz güveneceğiz

ikincisi de avrupa klupleri de Galatasarayımızın alt yapısı konunda alt yapıdan cıkan futbolcular anlamında daha rahat bi şekilde güvenerek transfer edecekler zamanla fiyatta artacak satış fiyatı

Bunlar ne Tetteh 'i ne Bony 'yi ne Alan 'ı ne de Savanier 'i alamaz adım gibi eminim

Suç bizde anasını satayım 1 senedir bu adamlardan transfer bekliyoruz, neyse bekleyelim az daha şurda transfer döneminin bitmesine 12 gün kaldı bu beceriksiz herifler transfer dönemini böyle boş boş geçirsin bir bakalım o transfer dönemi bittiğinde o koltukta kalabilecekler mi ?

Yahu adamlar bizle bildiğin taş taş geçiyor, Abdürrahim Albayrak 'a soruyorlar taraftar forvet transferini çok merak ediyor ne olacak diye "Biz de çok merak ediyoruz." diyor ulan sen dalga mı geçiyorsun bizimle ?

Zaten bundan öncesinde söylediği "anlaştığımız oyuncular gelirse şöyle uçarız böyle mükemmel bir takım oluruz" gibi yalanları saymıyorum bile

Başkanımız desen dünyadan bir haber saçma sapan şiirler okur kendisinin bile anlamadığı salak saçma cümleler kurar tam Şenol Güneş 'in başkan olan versiyonu bu Mustafa Cengiz

Benim sabrım filan kalmadı bu saatten sonra Lewandonwski 'yi de getirseniz zerre umrumda değil bu taraftara yaşattıklarınız unutulmaz, belki hocayı harcamaya çalışıyorsunuz ama harcanacak kişi sizsiniz haberiniz yok !

Çok az kaldı çok çok az o dalga geçtiğiniz, yalanlarla kandırdığınız taraftar sizi o koltuktan etmesini de bilir ...

Ozan kontratındaki 7,5 milyonluk maddeyi kullanıp çok daha iyi bir takıma gidebilirdi bence açık olalım. Gitmek istediği barizdi de Stutgart'a değildir heralde. Yaptığını herkes yapmaz Ozan'ın. İşin tek garip tarafı şu geldi adamlarda 2 tane genç milli Alman stoper var, Badstuber var, Pavard'da sezon sonuna kadar orada. Kendisini yönlendiren menajeri burada oynayamayacağını söyledi mi acaba? Oynar belki ama hata yaptığında pek tölerans olacağını sanmıyorum.

Ulan çok mu zor oyuncu almayacağız diye bir açıklama yapmak. Milleti merakla, heyecanla, bir umutla bekletiyorsunuz böyle. Adi mazoşist herifler Galatasaray taraftarına eziyet, işkence etmek çok mu hoşunuza gidiyor.

3 ay önce 2 santrafor alacağız deyip hiç almayan yalancının önde gideni Apo 1 ay önce de anlaştığımız oyuncuları devre arası alırsak Galatasaray 2. yarı şampiyonluğun en büyük adayıdır diyordu.

Şimdi ise ağzını bıçak açmıyor. Yöneticinin siyasetçisi böyle oluyor işte. Hani nerede 1 ay önce anlaştığımız dediğin oyuncular ulan yalancı

marcaoya verilen 800 bin euro civari para dahi verilmediyse yonetimin serrolugu olmus

Şunu merak ediyorum: Serbest kalma maddesini koyuyorsan, o maddedeki rakam oranında maaş falan mı vermen gerekiyor? Bu işin bir kıstası mı var? Yoksa wonder kid diye çıkardığın adama neden 7.5 milyon euro serbest kalma maddesi koyarsın ki?

Telles satıldığına göre 4m Euro çöp oldu diyebiliriz. Bari yönetim değiştikten sonra satılsaydı.

6.5 milyon euroya sattık, 40'a giderse 33.5 milyon euro fark ortaya çıkıyor. Bu paranın %10'u ise 3.35 milyon euro. Doğru mudur ?
aynen böyle bir sacma pay dünyada yok herkez transfer payini sözlesmeye koyar tipki paok gibi lulüpler gibi biz ise kar olsun isterse torbadan olsun hesabindayiz!

Şunu merak ediyorum: Serbest kalma maddesini koyuyorsan, o maddedeki rakam oranında maaş falan mı vermen gerekiyor? Bu işin bir kıstası mı var? Yoksa wonder kid diye çıkardığın adama neden 7.5 milyon euro serbest kalma maddesi koyarsın ki?
öyle 1 yazılı kural yok lakin serbest kalma bedelini 20 milyon euro yaptığın topçu da asgari ücrete oynamaz takımda normal olarak

fazla akli celinmeden teklif gelince tuyebilsin diye kondu herhold

Rtaşlar bu yonetici musveddesi heriflerin gorevi belli. Bu sene şampiyon olmamamız için herşeyi yapacaklar. Fatih Terim'in gitmesi icin falan uğraştıkları yok yani. Kendileri de biliyor zaten o koltukta kalamayacaklarını. Ama böyle serefsizler icin koltuk zaten pek de muhim degildir, aslolan verilen gorevi yerine getirmek ve alacakları ödülü beklemektir pavlovun köpeği misali.

Ozan Kabak'a en az 1m Euro maas teklif edilmeliydi kesin etmemislerdir, boyle bir durumda kalirdir gibi bedeli de 20'ye falan ceker canimiz istediginde satardik

Ozan kontratındaki 7,5 milyonluk maddeyi kullanıp çok daha iyi bir takıma gidebilirdi bence açık olalım. Gitmek istediği barizdi de Stutgart'a değildir heralde. Yaptığını herkes yapmaz Ozan'ın. İşin tek garip tarafı şu geldi adamlarda 2 tane genç milli Alman stoper var, Badstuber var, Pavard'da sezon sonuna kadar orada. Kendisini yönlendiren menajeri burada oynayamayacağını söyledi mi acaba? Oynar belki ama hata yaptığında pek tölerans olacağını sanmıyorum.
acik olalim, stuttgarta gitmek su zamanda ne olursa olsun bir menejer kazigidir ve ozani kaziklamistir! bu adam orda forma giynemez nedenmi? dedigin gibi milli stoperlerini kendi ülkesinin kestirip bir türkemi verirler o formayi, irkcilik gibi görünüyor ama durum bu, akilli olsaydi ozan giderdi seneye romaya veya baska bir ses getiren kulübe!

Stutgart menajeri de bizi tercih etmesine sevindik demiş. Başka teklifler de varmış. Sanırım en çok parayı verene sattık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt