Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amrabat yiğit gökoğlan gibilerini ben çıkardım saygılar
Alannnnnnnnnnnnnnn tamamdır. Eşler en iyi haber kaynağı dır. Bu iş bitmiştir. H.o.
Ft nin çeyreği olabilcek baska bir hoca var mi ulkede?amrabat yiğit gökoğlan gibilerini ben çıkardım saygılar
En güvendim duyumcu. Direk Cengiz başkan'a giden kaynakları varkim bu şeker tombik bir çocuğa benziyor
aman aman aman sakın haAcaba Giovinco falan olabilir mi?
ilk defa olmasını istedigim bişey olmus basımıza taş yagıcak .)):Ali Naci haberi verdi. Tetteh yatmış
terim ülkede en iyi hocadır zatenFt nin çeyreği olabilcek baska bir hoca var mi ulkede?
Veyahut Aldiği yetiştirdigi her oyuncu tutan bir td ?
Hazmet bakayim Komik duruma düşersin aksi takdirde
Formsuz Melo'yu burda Kral Melo'ya çevirdi.Bruma-Telles gibi genç transferlerle verim sağladı.Uefa Kupası ve 7 şampiyonluk alan adama haksızlık yapıyosunuz.Başarılı bir yönetimle Fatih Terim'in yapamayacağı şey yok.işte onlar bizim evlatlar zaten elinin altındaki değerlendirmesi iyi dememdeki nedenlerden biri de bu, ama mesela yabancı bir oyuncu için muallak bakıyorum kriterlerine.
Cildiracagim yav.
Su kicikirik külüpler bile haril haril ucuz maliyetli yetenekli oyuncu ariyor.
Sağlam duyumcudur. Güvenirim.Y. Karagöz: "Tetteh yattı. Alan ve Bony hayırlı olsun. Ikiside çok kaliteli topçu."
realiteye göre konuşacaksak terim oyuncu transferinde dünyanın bir numarasıdırterim ülkede en iyi hocadır zaten
ama transfer ve oyuncudan anlamaz, oyuncuların kazma olanını transfer ettirir
Yav he he oyledirterim ülkede en iyi hocadır zaten
ama transfer ve oyuncudan anlamaz, oyuncuların kazma olanını transfer ettirir
Realiteye göre konuşacaksak Terim transfer de Dünyanın en rezil isimlerinden biridir.realiteye göre konuşacaksak terim oyuncu transferinde dünyanın bir numarasıdır