Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozani çıkarmayanın gözü kör olmalı zaten bu nasıl futbolcudan anladığını ıspatlıyor saçmalık

semih kaya gibi çöpünü istemesi, ömer bayramı istemesi, muğdatı alması herşeyi özetliyor gibi
Yabancı sınırına ve bu yönetimle kimleri almasını beklersin?Gomis varken bile forvet isteyen adamı Şampiyonlar Ligi'nde Eren ile tek başına bıraktılar.Yasin'in maliyeti fazla diye Muğdat alındı.Ömer Bayram ise istemediği transfer oldu.Transferin son gününde yerli bir yedek sol bek bulamadılar.Ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak size..

Yselim.hesabi saçmalamış
Ortaligi bulandirmak isteyen sosyal medya hesaplarindan biri olsa gerek.
Ciddiye almaya gerek yok

Belhanda da satılırsa ikinci yarı maçları izlemeye gerek yok.Sakat bony le gol ararız ilerde.

2 aydır Alan'ı alamayan adamlar Belhanda'nın yerine asla adam alamaz

Alanın eşi sarı kırmızı değil sarı turuncu kalp atmış Biz gelin güvey olmuş olabiliriz

taraftar yine komplo teoriler üretmeye baslamis ho

8m dolara Belhandayı satmak ihanettir, şampiyonluk yaşamış iyi oyuncunu neden satmaya çalışıyorsun 15m artıdasın zaten

Belhandayı da satarlarsa net olarak hocayı istifaya zorluyorlar demektir. Böyle bir kalleşlikte sağ kalacaklarını düşünmüyorum.

belhandayı bu kadar kilit oyuncu görenler hangi özelliğini beğeniyolar acaba iyi pasör desen değil,iyi şutör desen değil,çalım yeteneği desen değil,mücadeleci desen değil kırmızı görüp takımı yakmaya müsait,duran top kullanamaz,skorer bir adamda değil nasıl oluyorda kilit oyuncu oluyor giderse herşey bitermiş kimse alınmadı diyelim yerine yinede gidişi bişeyi etkilemez o kadar diyorum...

Alanin esini mi almisiz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhandayı bu kadar kilit oyuncu görenler hangi özelliğini beğeniyolar acaba iyi pasör desen değil,iyi şutör desen değil,çalım yeteneği desen değil,mücadeleci desen değil kırmızı görüp takımı yakmaya müsait,duran top kullanamaz,skorer bir adamda değil nasıl oluyorda kilit oyuncu oluyor giderse herşey bitermiş kimse alınmadı diyelim yerine yinede gidişi bişeyi etkilemez o kadar diyorum...

anladik be kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt