Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.655
- 66.448
- 4.933
Bi hava alayım ben en iyisiSakin pls bubhold
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi hava alayım ben en iyisiSakin pls bubhold
Bunlar taraftardan hic korkmuyolar mi hayir siginicak bir yerleri de kalmadi yarin macta cok buyuk tepki olucaktir
terim ülkede en iyi hocadır zaten
ama transfer ve oyuncudan anlamaz, oyuncuların kazma olanını transfer ettirir
Semihe 700 bin euro ödeyecegiz yarim sezon icin (Spart Pragda 1.4 milyon aliyormus yani maasin tamamini ödeyecegiz), kiralik ücreti yok, Pazar gününe kadar aciklamamizi bekliyorlarmis
Alan icin Guangzhouya 3 milyon teklif etmisiz, oyuncu ile zaten anlasilmis
-bip
Ne saçma bir mantık,ne yiyorsun bu kafaya sahip olabilmek için?Belhanda için Terim'in onayını almaya gerek yok.Bu konuda Terim'i dinlemeyen yönetimi baş tacı yaparım.Diğer konularda ise görüşümüz net Yönetim İstifa!
Savunma hatımız:
Ömer Bayram - Semih - Ahmet Ç - Sabri
bende memnun değilim takımda forvetin kralı vardı o zamanlarıda biliyoruz ayrıca belhandayı istemeyenlerin Galatasaraylılığını sorgulayamazsın bende diyorumki açık ve net bu faydasız adamın kalmasını isteyenlerin derdi Galatasaray olamaz,madem yönetime güvenmiyosunuz ozan ve garry gitmesin deseydiniz yönetim transfer yapmayacak yerleri dolmaz deseydiniz tutturdunuz belhanda hiçbir özelliği olmayan sıradan bir adamı göklere çıkardınız hagi eleştirdi diye ona bile giydirdiniz giderse al ittihadı isteyen destekleyebilir ben oyunculara takılı kalmam hele belhandaya hiç..Ben memnunum Belhandanın oyunundan, takımda forvet olmaması ve skorer olmamasına aldanıyorsun
Lan daha yeni mi teklif yapilmis ?Alan ile yıllık 3,5 milyon Euro karşılığında anlaşan Galatasaray, Guanghzou Evergrande'ye de 3 milyon Euro'luk resmi teklifini yaptı. [futbolarena]