Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim ülkede en iyi hocadır zaten

ama transfer ve oyuncudan anlamaz, oyuncuların kazma olanını transfer ettirir

Ya bir bitmediniz

Transferden anlayan hoca her transferi tutan hoca degildir, zaten boyle bir hoca yok dunyada

Terim'in tutmayan her copu icin kaderimizi degistiren sampiyon yapan transferi vardir

Transferden anlamayan bir hoca sifirdan takim kurarak sampiyon olamaz (bkz. 11-12)

Semihe 700 bin euro ödeyecegiz yarim sezon icin (Spart Pragda 1.4 milyon aliyormus yani maasin tamamini ödeyecegiz), kiralik ücreti yok, Pazar gününe kadar aciklamamizi bekliyorlarmis

Alan icin Guangzhouya 3 milyon teklif etmisiz, oyuncu ile zaten anlasilmis

-bip

Bonservisli olacaksa Alan'a ne gerek var o bonservisi imza parasina cevirip Balotelli'ye basin

Bu Galatasarayin Evlatlari bir gün Galatasaray s..
ama nezaman iste..

Semih h.olmasin !

Savunma hatımız:
Ömer Bayram - Semih - Ahmet Ç - Sabri

Size bir haberim var. Transfer çalışmalarımız devam ediyormuş.

Ben memnunum Belhandanın oyunundan, takımda forvet olmaması ve skorer olmamasına aldanıyorsun
bende memnun değilim takımda forvetin kralı vardı o zamanlarıda biliyoruz ayrıca belhandayı istemeyenlerin Galatasaraylılığını sorgulayamazsın bende diyorumki açık ve net bu faydasız adamın kalmasını isteyenlerin derdi Galatasaray olamaz,madem yönetime güvenmiyosunuz ozan ve garry gitmesin deseydiniz yönetim transfer yapmayacak yerleri dolmaz deseydiniz tutturdunuz belhanda hiçbir özelliği olmayan sıradan bir adamı göklere çıkardınız hagi eleştirdi diye ona bile giydirdiniz giderse al ittihadı isteyen destekleyebilir ben oyunculara takılı kalmam hele belhandaya hiç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt