Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en azından şu maiconu satıp kaliteli bir stoper alında sonra marcaonun iyi çıkması ,gelen isimle uyum yakalaması ve sakatlanmamaları için dua edelim..

Serdar Aziz'i sevdiğimi söyleyemeyeceğim ama değerini sıfırın altına düşürüp kadro dışı bırakmak, yerine Semih Kaya denen yetersizi getirmek akılla mantıkla yapılacak işler değil. Bir de Fenerbahçe'ye giderse ciddi şekilde skandal olacak.
Hocanın çıkıp gerçekte neler olduğunu, Serdar'ı neden sildiğini açıklaması gerekiyor. "Çalışma geleneğimiz, tarzımız uymuyor" falan filan diye açıklama olmaz.

Aklım fikrim almıyor yemin ederim, hala inanamıyorum olanlara. O kadar da değil dedikçe yönetim ve F.Terim bir bir gerçekleştiriyor ihtimal vermediklerimizi. En sonunda stadı başlarına yıktıracaklar.

Semih,Sabri ve Emre’yi isteyen Fatih hocaysa,o da gidebilir.Bunu Terimci diye tabir ettiğiniz kişilerden biri olarak söylüyorum.Galatasaray’ın parasını bu çöplere harcayacaklarsa hepsine haram zıkkım olsun.Kimse Galatasaray’dan üstün değildir.Yönetim istifa.

Aslında Elmander hala fit onada bir şans verebiliriz forvet almaya gerek kalmaz

Eğer bu transfer politikasını terimde destekliyorsa yönetim ile birlikte sezon sonunu göremez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim anlamadim suanki bonservizden elimize gecen artiyi bu dönemde komple harcamamiz gerekmiyormu? yeni transfer dönemi sifir dan basladi icin suan harcamadimiz parayi kulanamiyoruz? Peki bu yönetim suan ne yapiyor ? sacma sapan isimlere yöneliyor suan hepsini kiralik getirirsen seneye hangi para ile bu oyuncular alinacak? Bir kac yil hep kiralik oyuncularla mi idare etmek istiyorlar? Hani iyi oyuncu olsa semih bldin cöp simdide emre cikti bunlar bilerek sampiyonluku satiyor baska aciklamasi yok

Nerde lan bu vizyoner taraftar ? Twitter'da hashtag oluşturup, Emre Çolak'ı istemiyoruz diye gündem oluşturalım.

Eger
Belhanda/Feghouli Out Emre C IN

Yaparlarsa sokarim böyle ise. YK 100% geldi demek olur

Aydın Yılmaz'da kanat ihtiyacını karşılamak için gelebilir.

Nerde lan bu vizyoner taraftar ? Twitter'da hashtag oluşturup, Emre Çolak'ı istemiyoruz diye gündem oluşturalım.

Emre den ziyade Semih ve Sabri icin birseyler yapilmali.

Özellikle Semih icin. Sabri olayinin yalan oldugunu düsünüyorum daha dogrusu ümit ediyorum.

merak ediyorum yarın stad yönetim istifa sesleriyle yıkılacak mı yada gelen taraftarlar sahaya arkalarını dönüp loy loy loy,sen varya sen takılcaklar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt