Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer semih emre ikisi birden gelirse zaten oynamayı bıraktım futbolu izlemeyi de bırakırım ne galatasaray ne bir şey hayatımdan futbolu çıkaracağım.
Ne lan bu başımızdaki mallar yüzünden kaç gündür sıkıntıdan stresten uyuyamıyorum

Kimse İmparator Fatih Terim'e saygısızlık yapamaz.Seversin sevmezsin orası ayrı.Bu adam camiamıza hizmet verdi/veriyor.Uefa Kupası, lig şampiyonlukları,kupalar ve Şampiyonlar Ligi zaferleri.İmparatorumuza yeni kavuştuk.Kimse kolay kolay hocamızı kötü gösteremez.İçimizde kesin Fenerbahçe-Beşiktaş taraftarı var.Galatasaraylı olup Fatih Terim'i istemeyen yoktur.Onlar Tudor-Prandelli hayranlığına devam etsinler..

Hocaya ocak ayında güveniyorum diyen herifler online mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala terimi savunmak için anlık durumu güzelleştirmeye çalışanlar var .. siz nasıl taraftarsınız anlamak asla mümkün değil .. hepsi defolup gitsin

Yönetim İstifa

Zamanında Semih'in menajeri ile birlikte bizim alt yapıdaki gençleri kafalamaya çalıştığı konuşuluyordu. Doğru mudur acaba?

Emre çolak gelirse izleyen serefsizdir namussuzdur. Elendigimizde yaptigi gonderi hala aklima. Onu alan hoca ve yönetim de hemen istifa etsinler. Kimsenin bu taraftarının akliyla dalga geçme hakki yok. Terimin bile.

Emre Çolak saçma sapan bi iş olur. İnşallah olmaz bu transfer

Semih dediler tamam dedik Emre dediler belki dedik yolun sonu umuta gidiyor allah korusun

Eğer takımın parası evlat diye Semih emre sabri malına peşkeş çekilecekse nah desteklerim bu takımı

Semih gelirse ne mac izlerim ne 1 kuruş harcarım galatasaray için yazıklar olsun

Belhanda da gitti demekki Emre Çolak geldiğine göre, Belhanda düşmanları kına yaksın

semih kaya emre çolak sabri sarıoğlu isimlerini duyunca abdurrahim albayrak temsili değil

EMRE ÇOLAK FALAN GELMEYECEK ABİ KAFANIZ MI GÜZEL NASIL YAZALIM DAHA ARDA,BURAK TAYFASINDANDIR EMRE TERİM BÖYLE BİR ŞEYE İZİN VERMEZ.

Ben bugün bi façziayım hakkatten kendim façziayım, kendim patlayazam, hakkaten patlayazam, yazık günah ya insanlar forvetsizlikten ağlıyor ya

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim ve yönetim defolup gidecek yeter takımı mahvettiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt