Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya'nın kadro nasıl olmuş gordunuzmu ve Sergen var o maçta pozisyona dahi giremiyecez.

..
c6917055d84d9ca65b36e905842aabfc.jpg

Yazın Emre'ye 4, Ocak ayında Marcao'ya 3,5 veren yönetim eğer para yok diyerek forvet almazsa Florya'yı basmayan, stadda yönetimin
içinden geçmeyen taraftara yazıklar olsun.

Ulan eşeklikten başka birşey değil yaptığımız ulan madem alamıyoruz kiralayın bir iki tane adam onuda mı beceremiyorsunuz andavallar

Silmesene tweetlerini biraz maytap geçelim utanmaz pislik.

Burada yönetime atip tutan arkadaşın birçoğu transfer taraftari. KAPtan sadece bir Balo haberine bakar. Ondan sonra en buyuk baskan bizim baskan moduna gececeklerinden eminim.

Madem para yok..
3.5M stoper alacagina, stoperini bir donem kiralarsın; forvet alirsin bu hamlenin getirecegi nebzen daha buyuk butce ile.

Bahane bulmak cok kolay.

O kadar aydir "profesyoneller" devre arasi butce tahmin ve hesaplamalarinda bulunmamis, transferler ustune calismamis..

savunulacak cok da bir yani yok.

Ya da daha kolayi vardi.

Serdari sezon sonuna kadar iyi kötü kullanip o zaman yollamaya bakabilirdin. Böylece forvete harcayabilecegin esktra 3,5 Milyonun cebinde kalmis olurdu.

Burada yönetime atip tutan arkadaşın birçoğu transfer taraftari. KAPtan sadece bir Balo haberine bakar. Ondan sonra en buyuk baskan bizim baskan moduna gececeklerinden eminim.
Ya yıl olmuş 2019 hala 20 yıl önceki klişe laflarla cümle kuracak kadar kendine birşey katmamışsın.

Yönetim niye transfer yapmak istemesin ki
fatih hoca'yı istifaya zorluyorlar , kendi ayağına sıkmak diyebilirsin ama taraftar istedi diye hiçbir yönetim görevinden ayrılmadı şimdiye kadar.

dursun özbek gibi bir hayinin kaç sene başımızda kaldığını söylemeye gerek yok , ki seçim kararı almasaydı yine kalmaya devam edecekti.

Ya yıl olmuş 2019 hala 20 yıl önceki klişe laflarla cümle kuracak kadar kendine birşey katmamışsın.

Had bilmek iyidir. Beni tanimadan boyle konusamazsin hakkimda.

Ben kendi yazimda bircok taraftar dedim. Genelleme yapmadim. Eger sen bu kategoriye girmiyorsan ne mutlu. Ben sadece olani soyluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt