Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.798
- 21.058
- 2.643
Acikkap açık mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acikkap açık mı
O konuda komplo teorileri geliştiriyor milletYönetim niye transfer yapmak istemesin ki
kap açık mı
kap açık mı
6.15e kadar acigiz ustat.
Madem para yok..
3.5M stoper alacagina, stoperini bir donem kiralarsın; forvet alirsin bu hamlenin getirecegi nebzen daha buyuk butce ile.
Bahane bulmak cok kolay.
O kadar aydir "profesyoneller" devre arasi butce tahmin ve hesaplamalarinda bulunmamis, transferler ustune calismamis..
savunulacak cok da bir yani yok.
Evt bu kutsal gorev icin gerekli yonetim kapasitesi ve entelektüel bilgiye sahibim,..
Ya yıl olmuş 2019 hala 20 yıl önceki klişe laflarla cümle kuracak kadar kendine birşey katmamışsın.Burada yönetime atip tutan arkadaşın birçoğu transfer taraftari. KAPtan sadece bir Balo haberine bakar. Ondan sonra en buyuk baskan bizim baskan moduna gececeklerinden eminim.
Evt bu kutsal gorev icin gerekli yonetim kapasitesi ve entelektüel bilgiye sahibim,..
Ya yıl olmuş 2019 hala 20 yıl önceki klişe laflarla cümle kuracak kadar kendine birşey katmamışsın.
fatih hoca'yı istifaya zorluyorlar , kendi ayağına sıkmak diyebilirsin ama taraftar istedi diye hiçbir yönetim görevinden ayrılmadı şimdiye kadar.Yönetim niye transfer yapmak istemesin ki
Seni abdurrahim yerine asbaşkan yapacagimÇekiliyorum aradan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya yıl olmuş 2019 hala 20 yıl önceki klişe laflarla cümle kuracak kadar kendine birşey katmamışsın.
Seni abdurrahim yerine asbaşkan yapacagim
Scout şefi murat saylak olacak