Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde uefa cezaları ocak sonu gibi verilmior mu
Durumumuz da kritik
Elimize geçen paranın marcao serdar ve erene gideceğini düşünüyorum
Yani bonservisli bişey beklememek gerek

Sanmıyorum, Terim istifa etti diyelim o taraftar baskısıyla ne kadar duracaklar ki kulüpte? Dursun kaldı da rezil oldu gitti. Bence yönetimde iş becerebilecek adam yok. Tulun ve Üstünel gibi adamları küstürmeseler işler çok daha hızlı hallolurdu, Terim'in de burada problemli yapısı etken açıkçası. Ben transfer yaparız ama son birkaç gün olur diye tahmin ediyorum.
Ah benim yüreği güzel kardeşim keşke herkesin senin gibi gönlü güzel olsa ama namertler sarmış kulubün dört bir yanını..

Hörmetler.

(UG gibi konuştum hee )

Savunulacak bir yanlari yok zaten. Ama yukaridaki arkadasin taraftara dair yaptigi elestiriler kismen hakli.

Her transfer dönemi 10 oyuncunun gelip 10 oyuncunun gitmesini istiyorlar. Bunun imkani yok ne maddi ne de yönetimsel olarak.

Bir cöp yolluyorsun yerine 2 yeni cöp aliyorsun, nasil düzelsin ki o takim.

O konuda hemfikirim zaten lakin Cengiz kadar kötü bir yönetici görmedim . Ha paragöz , hain , yalancı vs. Gördüm ama bu kadar beceriksiz görmedim . Bir takım düşün ki 6 aydır forveti yok , skandal açıklamalar , organizasyon eksikliği ve de saçma sapan bir iletişim dili , yönetim kadrosu da bir o kadar kendisi gibi . Özetle en kötü başkanlar sıralamamda bu adam ilk 2’de , biri de dursun zaten ; sıraları ise farketmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durumumuz da kritik
FFP altında kazandığı bonservisi futbolcu maaşlarına yatıran yegane embesil kulubüz.

Başkan dediğin kasa kolaylığı yapacak , bonservis gelirlerini transfere kullanmasını bilecek.

Harbiden kerizlik yahu. Şu transfer dönemlerinde belli standartınız olsun. Şu tarihe kadar transferleri yetiştirelim gibi. Genç oyuncular ağırlıklı takım oluşturucaz gibi. Birkaç oyuncuda kilitleniyorlar (onlarda da 3 ün 5 in hesabını yapıyolar) son tercihler kesin olur diye. Onlar beklemeyecek tabi, kariyer tercihini yapıyor adam. Sonra a şıkkı b şıkkı c şıkkı olmadı şanssızlık diyolar :asd:

Hoca istifa ettigi an yönetimde gider. Taraftar floryayi basar istifa ettirir. Onlarda biliyordur artik, Galatasarayin basinda olmasinin sebepi Dursundan nefret ediyoruz diye ve FT hoca diye.

Terim gittiği an protesto sesleri başlar zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hani Alman avukatlar şöyle Alman avukatlar böyleydi

BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Insanlarda utanma kalmamis ki . Bak mesajindan bir kisi alinti yapip ozelestiriye niyetlenmemis bile

Ilk modeste koln anlastiginda sanirsin ki uzaydan 30 kisi geldi yazdi "almanlar soyle almanlar boyle .." ve turlu versiyonlari

Durumumuz da kritik
o paranın nereye gittiğinin bi önemi yok isterse tuvaletleri yenilesinler. 7.2 milyonluk ffp bütçemizin 3.5 unu harcamış olduk geri kalanını transferde kullanabilirler

Benim kafama girmeye istemeyen sey, hoca niye Serdari kadrodan atmaya yaza kadar ertelemedi? Adam en iyi 5 türk stoperlerden biri.

Serdar kadroda kalsa, ve Garryle Maiconu 13 milyon civarina postalasaydik, 3 transfer yapmaya o para rahat yeterdi.

1 kiralik stoper (belki Marcao kiralik+zorumlu satin alma opsiyonu
1 scout transfer (Haraslin gibi. Adamin bonservisi 1,5 milyon falan olur)
1 de adam gibi forvet.

Bu transferlerden sonra bile daha en az 5 milyon kalirdi ve bunu alacaklara ve maaslara kullanirlardi.

Fener zaten UEFA dan FFP yüzünden tokat yer ve 2-3 sene men olur. Ali Koc da onun icin para harcamaya baslardi, ve yabanci sayisi 14 den hadi 12 ye inseydi, Serdari Ali Kocun gaziyla rahat 4 milyona yazin yollardik.

Öylesine isimiz baya zorlandi. Bir de genc oyuncularimiz var diye seviniyoruz, ama adamlarin yerine Mugdat, Ömer, Ahmet Selcuk gibi cöpler oynuyor.

Kasa kolaylığı ney
Kulubün maddi olarak zor durumda olduğu acil ödemelerinin olduğu dönemlerde gerek sponsor aracılığıyla gerekse off the record ödemeleri üstlenmektir.Böylece kulüp için hayati olan bonservis ve yayın gelirlerinin futbol takımı ve transfer için harcanması mümkün kılınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt