Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3b81f78a318f04144e86c1eb5ed009d7.jpg

...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu değişiği paylaşıp küfür ettirmeyin insanları.

Terim ne demiş ki bu konularda? Benim bildiğim kalmasını istiyor sürecin başından beri bunu da yönetime iletmiş. Oyuncuyla da bir sıkıntısı yok herkes eleştirirken bile ben memnunum dediği bir isim. Ne yapması lazımdı sana göre, ne yaptı?

Terim kalmasını istedi ama yönetim satmaya mı çalışıyor yani Terim'i dinlemeyip?

Alan'a bonservis vermek, vermemek önemli değil. Alan bonservisim yok deyip imza parası alacaktı. Şimdi o imza parası kulübüne verilir. Artı imza parası ve yüksek maaş istemesi zorlar ama. Zaten Alan Çin'de çok yüksek para alıyor. Bizi kullanarak da bir yıllık sözleşmeyi kaptı. En karlı çıkan o bu durumdan.
Bizi kullanarak 6 milyon Euro kes parayı kaptı.

Orada 1 sene yatar burda 2 senede kazanacağı parayı orda 1 senede kazanır.

Zaten kariyer istese Çin'e gitmez Bundesligaya giderdi.

Hep söylüyorum yine söyleyeyim.. Türk kulüplerinin özellikle Galatasaray'ın tek kurtuluşu satılmaktır. Çinlilere mi Amerikalılara mı Araplara mı bilmem ama böyle abuk sabuk yöneticiler gelmez. Şirket gibi yönetilir.
Futbolcu profesyonel,menajer profesyonel, antrenör profesyonel, hakem bile artık profersyonel, kulüp yöneticisi için sosyal sorumluluk!!
Düzen baştan çarpık

Galatasaray taraftarı Fatih Terim'i o kadar tanrılaştırdı ki adam süper kahraman olarak görüyor kendini. Her karşılaşılan duruma ''biz neleri aştık ben hallederim'' kafasında. Sesini çıkarsana baskı kursana yönetime, camiadaki bu sessizlik ne?

kelepir hucumcu

Youness Mokhtar - Detailed stats

alinmali:

Fanatik 'e konuşan Mokhtar, Kayserispor ile yürüttüğü transfer grüşmelerini anlatırken, "Kayserispor'la uzun süren görüşmelerin ardından anlaştık ve beni şehre davet ettiler. Abimle birlikte gittik. Parasal konularda sıkıntı yoktu. Teknik Direktör Tolunay Kafkas beni çok istemiş ve bu da hoşuma gitmişti. İyi birine benziyordu, benimle yakından ilgilenmişti. Sadece bana sundukları ödeme planında sorun çıktı ve ben de bu şartlarda sözleşme imzalamayacağımı söyleyerek otele geçtim. Daha sonra otele geldiler ve sözleşmede birkaç değişiklik yapıp imzayı atmamı istediler. Sözleşme kulüp için iyiydi ama benim için kesinlikle değildi. Onlara cevabım yine 'Hayır' oldu." diye konuştu ve devam etti:

"İKİNCİ BAŞKAN DA VARDI"
"Sonrasında Hollanda'ya dönmek üzere abimle birlikte havalimanına gittim. İşlemleri hallederken bağırış çağırış sesleri duydum. Arkamı döndüğümde Kayserispor ikinci başkanı ile teknik direktörünü gördüm. Tolunay Kafkas hızlı bir şekilde bağırarak üzerimize geldi. Çok sinirliydi. Söylediklerinden anladığım tek şey, 'Üç gündür sizinle uğraşıyorum' cümlesiydi. Beni nasıl bulduklarını halen anlayabilmiş değilim. Sanırım otelden öğrendiler."

"ABİME YUMRUK ATTI, BENİM KAFAMA VURDU"
Mokhtar, Kayseri Havalimanı'nda yaşandığı öne sürülen olayı ise şöyle anlattı: "Tolunay Kafkas gelir gelmez abimin suratına yumruk attı. Abim de kendisini savunmak için onu itti ve ortalık bir anda karıştı. Bu sırada benim de kafama vurdu. Şok oldum, çok şaşırdım. Böyle bir şey olabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Neyse ki polisler araya girdi. Hayatımda böyle bir şey duymadım bile."

Terim kalmasını istedi ama yönetim satmaya mı çalışıyor yani Terim'i dinlemeyip?
Garry Rodrigues'ten gelsin:
Fatih Terim ile özel bir bağımız vardı, benim için bir baba gibiydi. Fatih Terim'in Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Konuştuk ve ayrılmamı istemedi ama transfer Galatasaray ve benim için faydalı oldu.

Belhanda haberlerini veren Manu isimli eleman da Terim'in Belhanda'yı göndermek istemediğini yazdı.

Siz tabii bütün yükü hocanın üstüne atmak istiyorsunuz anlıyorum ama işler maalesef öyle ilerlemiyor. Bu sürecin sonu istifaya gidebilir, 15-20 gün içinde belli olur.

Kupa maçında konuşamıyor değil mi hoca cezası yüzünden?

baby's transferler olacak bence 1-2 güne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt