Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.977
- 16.572
- 2.648
Transfer edebilecek eleman transfer edelim bu traş heriflerle ol-mu-yorrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın kırmızı yiyince kimse aglamayacak hem adamı göndermek iste adam anlasinca vazgeçtikBelhandadan verim almayi dusunmek hayalciliktir artik.
Hem adami zorla ayart sonrs satmaktan vazgec. Oyun oynasan bu kadar mallik yapmazsin.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 37658
Emin degilim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu değişiği paylaşıp küfür ettirmeyin insanları.
Etmem. 3 milyon euro iyi paraHocanın yerine koyun kendinizi istifa etmezmisiniz? Ama şu anda yönetim kadar taraftarinda suçu çok büyük armut gibi izliyor susuyor
Aman hic bir yere gitmesinler bu beceriksizler kimseyi alamaz bunlara guvenip pazardan domates aldirmam
Terim ne demiş ki bu konularda? Benim bildiğim kalmasını istiyor sürecin başından beri bunu da yönetime iletmiş. Oyuncuyla da bir sıkıntısı yok herkes eleştirirken bile ben memnunum dediği bir isim. Ne yapması lazımdı sana göre, ne yaptı?
Bizi kullanarak 6 milyon Euro kes parayı kaptı.Alan'a bonservis vermek, vermemek önemli değil. Alan bonservisim yok deyip imza parası alacaktı. Şimdi o imza parası kulübüne verilir. Artı imza parası ve yüksek maaş istemesi zorlar ama. Zaten Alan Çin'de çok yüksek para alıyor. Bizi kullanarak da bir yıllık sözleşmeyi kaptı. En karlı çıkan o bu durumdan.
Zaten o takımdan
Galatasaray düşmanlarının.....

Yönetim Terim'i dinlese şuan 2 forvetimiz vardı.Terim kalmasını istedi ama yönetim satmaya mı çalışıyor yani Terim'i dinlemeyip?
Yeni bisey değil eskiden taraftarın gözüne şirin gözüküyordu sosyal medya sayesinde sağolsun gerçek yüzünü görüyoruz. Birde dalga geçer gibi like lar atıyor
Ekli dosyayı görüntüle 37659
Garry Rodrigues'ten gelsin:Terim kalmasını istedi ama yönetim satmaya mı çalışıyor yani Terim'i dinlemeyip?
Fatih Terim ile özel bir bağımız vardı, benim için bir baba gibiydi. Fatih Terim'in Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Konuştuk ve ayrılmamı istemedi ama transfer Galatasaray ve benim için faydalı oldu.
Galatasaray taraftarı Fatih Terim'i o kadar tanrılaştırdı ki adam süper kahraman olarak görüyor kendini. Her karşılaşılan duruma ''biz neleri aştık ben hallederim'' kafasında. Sesini çıkarsana baskı kursana yönetime, camiadaki bu sessizlik ne?
Yeni bisey değil eskiden taraftarın gözüne şirin gözüküyordu sosyal medya sayesinde sağolsun gerçek yüzünü görüyoruz. Birde dalga geçer gibi like lar atıyor
Ekli dosyayı görüntüle 37659