Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A.Albayrak'in soylediklerinden transferin F.Terim'in ekibi tarafindan yurutuldugu anlasilmistir umarim.

Albayrak Ocakta transfer yapacağız imalı twitleri silmiş , gerisini siz anlayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tavuk döner dürüm 20 tl
Tavuk sis dürüm 20 tl
Lahmacunx3 = 27 tl
Lahmacunx2 + patates kızartması : 28 tl

Ümstadlar kararsız kaldım fiyat performansa baktıgımızda hangisini yiyeyim sizce
Dompf gibi memelerin çıksın istiyorsan ? tavuk ye

alan gelmesin ya kaç aydır bıktırdı şu gün bu gün diye diye sneijder drogba bu kadar ugrastırmadı be bana sanki kariyerli topcu istedigi paralara bak zaten gelsede faydalı olcagını sanmıyorum

albayrakın acıklaması dogru mu
ben video kaydı bulamadım

Dün TRTspor da Samsunspor başkanı İsmail uyanık'ı dinledim. Ulan dedim bu başkan'sa bizimkisi ne bize futbol'dan anlayan işi bilen adamlar lazım yoksa bu kafalardan Bi yol olmaz.
ismail uyanik dedigin adamda yillarin tecrubesi var bizimki atasozu ezberlerken bu adam yoneticilik yapiyordu

Koduğumun çocukları ders çalışmam lazım çalışamıyorum sizin yüzünüzden allahın cezaları

Şöyle düşün: buraya girerek yapacağın pek bir şey olmayan durumu izleyerek sıkıntı çekiyorsun. Ancak hayatın yalnızca bundan ibaret değil. Temel sorumlulukların var. Onlara öncelik vermelisin. Öyleyse bir seçim yap: ya bu sıkıntılı ortamın belirsizliklerle dolu soru işaretlerinin verdiği sıkıntıyla boğuşacaksın ya da derslerine ağırlık vererek nispeten daha belirli konularla eğitim hayatına ağırlık vereceksin. Seçim senin. :ka:

32 yaşında iki çocuk sahibi adamım akşam eve geliyorum yemek çay çocuklarla ilgilen eşinle muhabbet et ama bunları yaparken hep bir elinde telefon gsc de hayırlı haber gözle.Esim kendisini aldattigimi sanıyor en son ya ben ya Galatasaray dedi ben de Galatasaray o daha vefalı... pardon hatlar bayağı karıştı vu durumdayım vesselam

Sayın bayım ,bu anlattıklarınız ortalama Galatasaray sevgisine gark olmuş yurdum taraftarına uyuyor dahası biz küçük dünyalarımızda takımımıza destek için store-kombine-kampanya gibi olaylarda takımımız için kendimize göre epey fedakarlık yaparken,Galatasarayda görev alan kelli felli adamların verdikleri zararları,klübün sömürü odağı olmasını acaba nasıl bir yere konumlandırabiliriz,işte burada korkunç ve çıldırtan bir durum var...

Hoca cikip birsey demiyor diye, benim gözümde onun lafi transferlerde geciyordur. Yani o izin vermeden bir halt yapamazlar. Belhandaya vetosunu koymusdur ve ondan kalmistir. Son 16 günde transferleri beceremezlerse, ve sezonun ikinci yarisinda 2. bile olamazsak bence hoca, baskan, yönetim hepsi gitmeli.

Sayın bayım ,bu anlattıklarınız ortalama Galatasaray sevgisine gark olmuş yurdum taraftarına uyuyor dahası biz küçük dünyalarımızda takımımıza destek için store-kombine-kampanya gibi olaylarda takımımız için kendimize göre epey fedakarlık yaparken,Galatasarayda görev alan kelli felli adamların verdikleri zararları,klübün sömürü odağı olmasını acaba nasıl bir yere konumlandırabiliriz,işte burada korkunç ve çıldırtan bir durum var...
sen niye oliver twist agzıyla konusuyon
manyak mısın

Alan haberleri midemi bulandiyor artik.modeste filminin devami sanki çünkü birebir yaşadık bunlari.

Emre T kap aciklamasi gelir mi

Şöyle düşün: buraya girerek yapacağın pek bir şey olmayan durumu izleyerek sıkıntı çekiyorsun. Ancak hayatın yalnızca bundan ibaret değil. Temel sorumlulukların var. Onlara öncelik vermelisin. Öyleyse bir seçim yap: ya bu sıkıntılı ortamın belirsizliklerle dolu soru işaretlerinin verdiği sıkıntıyla boğuşacaksın ya da derslerine ağırlık vererek nispeten daha belirli konularla eğitim hayatına ağırlık vereceksin. Seçim senin. :ka:

Hocam kalem Galatasaray amblemi,Odamın perdesi Galatasaray ürünü,yatak örtüsü öle,arkamda koskocaman Drogba posteri var,Hemen sağımda duvarımda sırasıyla kendi zevkime göre dizdiğim atkı koleksiyonum var. Aklıma gelmemesi mümkün mü ?

İktidar yalakasi kendi ana dilini bile öğrenememiş adamda nasil transfer bekliyorsunuz ben gercekten şaşıriyorum son 1 senedir albayrak ta albayrak gelsin diye ne övgüler yağdırdıniz bu zamana kadar neyi basarmis takimda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt