- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
A.Albayrak'in soylediklerinden transferin F.Terim'in ekibi tarafindan yurutuldugu anlasilmistir umarim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A.Albayrak'in soylediklerinden transferin F.Terim'in ekibi tarafindan yurutuldugu anlasilmistir umarim.
Dompf gibi memelerin çıksın istiyorsan ? tavuk yeTavuk döner dürüm 20 tl
Tavuk sis dürüm 20 tl
Lahmacunx3 = 27 tl
Lahmacunx2 + patates kızartması : 28 tl
Ümstadlar kararsız kaldım fiyat performansa baktıgımızda hangisini yiyeyim sizce
ismail uyanik dedigin adamda yillarin tecrubesi var bizimki atasozu ezberlerken bu adam yoneticilik yapiyorduDün TRTspor da Samsunspor başkanı İsmail uyanık'ı dinledim. Ulan dedim bu başkan'sa bizimkisi ne bize futbol'dan anlayan işi bilen adamlar lazım yoksa bu kafalardan Bi yol olmaz.
Koduğumun çocukları ders çalışmam lazım çalışamıyorum sizin yüzünüzden allahın cezaları

Gelmesin.... kapanan gazete!!!!Günlük Alan hoşgeldin haberi de girildi. Bende bugün bir eksiklik vardı diye düşünüyordum.
32 yaşında iki çocuk sahibi adamım akşam eve geliyorum yemek çay çocuklarla ilgilen eşinle muhabbet et ama bunları yaparken hep bir elinde telefon gsc de hayırlı haber gözle.Esim kendisini aldattigimi sanıyor en son ya ben ya Galatasaray dedi ben de Galatasaray o daha vefalı... pardon hatlar bayağı karıştı vu durumdayım vesselam
sen niye oliver twist agzıyla konusuyonSayın bayım ,bu anlattıklarınız ortalama Galatasaray sevgisine gark olmuş yurdum taraftarına uyuyor dahası biz küçük dünyalarımızda takımımıza destek için store-kombine-kampanya gibi olaylarda takımımız için kendimize göre epey fedakarlık yaparken,Galatasarayda görev alan kelli felli adamların verdikleri zararları,klübün sömürü odağı olmasını acaba nasıl bir yere konumlandırabiliriz,işte burada korkunç ve çıldırtan bir durum var...
Bugün kap gelecek diyen Bi kamil vardı. Nerede o?
Şöyle düşün: buraya girerek yapacağın pek bir şey olmayan durumu izleyerek sıkıntı çekiyorsun. Ancak hayatın yalnızca bundan ibaret değil. Temel sorumlulukların var. Onlara öncelik vermelisin. Öyleyse bir seçim yap: ya bu sıkıntılı ortamın belirsizliklerle dolu soru işaretlerinin verdiği sıkıntıyla boğuşacaksın ya da derslerine ağırlık vererek nispeten daha belirli konularla eğitim hayatına ağırlık vereceksin. Seçim senin.![]()