Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 968
- 763
- 1.853
Ulan bari stancuyu getirin daha ne diyim artık
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Stancu da Erzurum'a gitti galiba ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan bari stancuyu getirin daha ne diyim artık
albayrakın sucu yokİktidar yalakasi kendi ana dilini bile öğrenememiş adamda nasil transfer bekliyorsunuz ben gercekten şaşıriyorum son 1 senedir albayrak ta albayrak gelsin diye ne övgüler yağdırdıniz bu zamana kadar neyi basarmis takimda?
''Galatasaray, Botasani forması giyen 23 yaşındaki Hervin Ongenda'ya ilgi gösterdi.'' Via Liga1Romania
Stancu da Erzurum'a gitti galiba![]()
çok güzel anlatmışsınız efendim hangi konu olursa olsun karşılıksız sevenler daima duygulari zirvede yasar sevinci de uzuntuyu de kaygiyi da.. bizler karşılıksız seviyoruz,Galatasaray adını kullanarak bakan ziyaret edip ihale bağlamaya çalışmıyoruz..Sayın bayım ,bu anlattıklarınız ortalama Galatasaray sevgisine gark olmuş yurdum taraftarına uyuyor dahası biz küçük dünyalarımızda takımımıza destek için store-kombine-kampanya gibi olaylarda takımımız için kendimize göre epey fedakarlık yaparken,Galatasarayda görev alan kelli felli adamların verdikleri zararları,klübün sömürü odağı olmasını acaba nasıl bir yere konumlandırabiliriz,işte burada korkunç ve çıldırtan bir durum var...
A.Albayrak'in soylediklerinden transferin F.Terim'in ekibi tarafindan yurutuldugu anlasilmistir umarim.
Alan için 3m bonservis ödeyecekmişiz rezillik
3,5 deseler oyuncu satmamız lazım Satın lan kulübü artık!
Bu nedir arkadaş, her gün sinir olup yatmaya gidiyoruz!