Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.938
- 7.445
- 1.548
Rezil kepaze herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boyle bir fıkra vardıgelmez bayım,gelmemesinin tek sorumlusunda bu oyuncuları göndermeyi düşünse bile değerini düşürmemesi gereken zattır..
Hoca sezon sonuna kadar dayanmaliydi, sezon sonu nereye gidiyorsa giderdi.
Serdari begenmem ama eldeki en iyi stoper o (Ozan daha yeni ve genc oldugu icin onu degerlendirme disi birakiyorum). Yerine ayni kalitede veya daha iyi bir adam alinmasi cok zor hele hele kis transfer döneminde.
Sezon sonuna kadar az cok sabredip zaman zaman kullansak bile yeterdi. Piyasasini da düsürdük bu hamleyle. Takiminda istenilmeyen kadro disi birakilmis adami herkes kelepir fiyata kapmaya calisir tabi.
Tekrar soruyorum:
Albayrak Su an gerçekten ‚Bizde Merak ediyoruz‘ diyecekmiydi???
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diyecekti ve bence bu demek oluyorki Fatih terim ve ekibi transfer ile uğraşıyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu arada Terim yine ters köşe oldu . Adam en az 4 transfer dedi ama yine sonu b.k olacak bu iş . Adamı suçlamadan önce analizi iyi yapın . Belhanda falan da gitmesin zaten sevmesem de
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bonservis bedeli: 4M€.
Sözleşme süresi: 3,5 yıl
Toplam garanti ücret: 2,950M€
Serdar Aziz'in 1 yilda kazandigini Marcao 3.5 yilda kazanacak + Marcao genc, 22 yasinda, tutarsa iyi paraya satariz. Tutmazsa da ayni Cavanda ve Carole'de yaptigimiz gibi fazla zarar etmeden satariz.
Takimda 1 tane genc yabanci oyuncu yoktu. Yillardir scout ekibine takima genc yetenek kazandir diyip duruyorduk. Simdi nasil yapildi niye yapildi'yi falan kenara birakalim, bitti gitti.
Serdar'i severim ama hoca'ya da kendi kadrosunu kurmasi icin zaman ve firsat tanimaliyiz. Ben bu transfere pozitif bakiyorum. Hatta daha fazla Marcao gibi transfer gormek istiyorum. Genc, potansiyeli olan ve maliyeti fazla olmayan bir scout transferinden zarar gelmez.
...
Galatasaray düşmanlarının.....
yazın emre akbaba şimdi marcao , acaba bu ikisini ısrarla yönetimmi istedi yoksa kendilerimi ? her iki oyuncunun bonservis bedeli 8,5 milyon euro bu para ile bir santrafor alınırdı stoperde serdarla idare edilebilir ,emre akbabada alınmayabilirdi....
Serdar operasyonunu sezon sonu yapar, bu adama vereceğin 4 mio nu da forvet transferine destek yapardın.
Devre arası saçma sapan işler..
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam kalem Galatasaray amblemi,Odamın perdesi Galatasaray ürünü,yatak örtüsü öle,arkamda koskocaman Drogba posteri var,Hemen sağımda duvarımda sırasıyla kendi zevkime göre dizdiğim atkı koleksiyonum var. Aklıma gelmemesi mümkün mü ?

Illa satılacaksa akıllı bir şekilde satılmalı(ydı). Mesela Fiko Mitroviç Ersan gibiler için milyonlarca avro kazandı. Serdar o iki topçudan 10 kat daha iyi. Sakatlık geçmişine rağmen şu piyasada Serdar için gayet iyi para kazanılabilir(di). Hocayla yönetimi anlamak güç zaten.