Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu plansızlığın suçu yönetimdeyse bir okadar da fatih terimdir...

Hoca sezon sonuna kadar dayanmaliydi, sezon sonu nereye gidiyorsa giderdi.

Serdari begenmem ama eldeki en iyi stoper o (Ozan daha yeni ve genc oldugu icin onu degerlendirme disi birakiyorum). Yerine ayni kalitede veya daha iyi bir adam alinmasi cok zor hele hele kis transfer döneminde.

Sezon sonuna kadar az cok sabredip zaman zaman kullansak bile yeterdi. Piyasasini da düsürdük bu hamleyle. Takiminda istenilmeyen kadro disi birakilmis adami herkes kelepir fiyata kapmaya calisir tabi.

Illa satılacaksa akıllı bir şekilde satılmalı(ydı). Mesela Fiko Mitroviç Ersan gibileri satarak milyonlarca avro kazanabildi. Serdar o iki topçudan 10 kat daha iyi. Sakatlık geçmişine rağmen şu piyasada Serdar için gayet iyi para kazanılabilir(di). Hocayla yönetimi anlamak güç zaten.

Rezalet.com

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan dalyaprak Allah senin belani versin. Taraftar burda kudurmus durumda senin yaptigin hareketlere verdigin tepkilere bak. Rezil herif

Bu arada Terim yine ters köşe oldu . Adam en az 4 transfer dedi ama yine sonu b.k olacak bu iş . Adamı suçlamadan önce analizi iyi yapın . Belhanda falan da gitmesin zaten sevmesem de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yazın emre akbaba şimdi marcao , acaba bu ikisini ısrarla yönetimmi istedi yoksa kendilerimi ? her iki oyuncunun bonservis bedeli 8,5 milyon euro bu para ile bir santrafor alınırdı stoperde serdarla idare edilebilir ,emre akbabada alınmayabilirdi....

Bonservis bedeli: 4M€.

Sözleşme süresi: 3,5 yıl

Toplam garanti ücret: 2,950M€

Serdar Aziz'in 1 yilda kazandigini Marcao 3.5 yilda kazanacak + Marcao genc, 22 yasinda, tutarsa iyi paraya satariz. Tutmazsa da ayni Cavanda ve Carole'de yaptigimiz gibi fazla zarar etmeden satariz.

Takimda 1 tane genc yabanci oyuncu yoktu. Yillardir scout ekibine takima genc yetenek kazandir diyip duruyorduk. Simdi nasil yapildi niye yapildi'yi falan kenara birakalim, bitti gitti.

Serdar'i severim ama hoca'ya da kendi kadrosunu kurmasi icin zaman ve firsat tanimaliyiz. Ben bu transfere pozitif bakiyorum. Hatta daha fazla Marcao gibi transfer gormek istiyorum. Genc, potansiyeli olan ve maliyeti fazla olmayan bir scout transferinden zarar gelmez.

Bire bir aynisini diger baslikta yazdim . Ama bir kazanc bir kac risk var

Kazanc maddi anlamda ve yas anlaminda daha avantajli bir oyuncu aldik , muhtemelen istikrari da serdardan iyi olacaktir

Ama risk de sunlar , ya kotu cikarsa ? Zarar etmesek de saha icerisinde yasatabilecegi kayiplar

Bir de su unutuluyor , serdar a hala borcumuz ve 1,5 senelik de sozlesmemiz var , acilen bir yolunu bulup gondermeliyiz madem oynatmayacagiz

Galatasaray düşmanlarının.....
...
Screenshot_20190115-204355.webp

yazın emre akbaba şimdi marcao , acaba bu ikisini ısrarla yönetimmi istedi yoksa kendilerimi ? her iki oyuncunun bonservis bedeli 8,5 milyon euro bu para ile bir santrafor alınırdı stoperde serdarla idare edilebilir ,emre akbabada alınmayabilirdi....

Serdar konusunda Hoca yanlış yaptı zaten , bunu diyorum ama resmin geneline bakınca herkes aynı şeyi görür

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakkal yönetemecek kişiler uluslararası arenada transfer yapmaya kalıkıyor ... Hayret.

Son düzenleme:
Hocam kalem Galatasaray amblemi,Odamın perdesi Galatasaray ürünü,yatak örtüsü öle,arkamda koskocaman Drogba posteri var,Hemen sağımda duvarımda sırasıyla kendi zevkime göre dizdiğim atkı koleksiyonum var. Aklıma gelmemesi mümkün mü ?

Hayatındaki yeri fazla desteklediğin takımın anladım. Bana sorarsan duyguları etkilemesi anlamında bağlılıklar insan iradesini zayıf kılar. Anlam ve önemini arttırırsan gözünde büyür ve seni yöneten olaylar olur bunlar. Bazen ben de kendimi kaybedip desteklediğim takımla özdeş tutuyorum. Algılarımı açtığım zamanlarda bunun ne kadar sağlıksız bi tutum olduğunu farkediyorum. Çok kapılmamak gerek, her sene başarı gelmediği gibi her sene başarısızlık da yaşanmıyor. Böyle bir oyun bu. Yoksa duygularımızın oyuncağı olup kendimizi yapmak istemediğimiz şeyler yaparken görebiliyoruz :red:

Illa satılacaksa akıllı bir şekilde satılmalı(ydı). Mesela Fiko Mitroviç Ersan gibiler için milyonlarca avro kazandı. Serdar o iki topçudan 10 kat daha iyi. Sakatlık geçmişine rağmen şu piyasada Serdar için gayet iyi para kazanılabilir(di). Hocayla yönetimi anlamak güç zaten.

Eren'in kadro disi kalmasi ne kadar dogruysa Serdar da tam tersi o kadar sacma. Hata yapmis olabilir olaylar yasanmis olabilir, adama cok agir para cezasi verip sezon sonuna kadar gecistirilebilirdi bu olay sonra da sen yoluna ben yoluma.

Vallah Serdar dan para kazanabilecegimizi sanmiyorum, kazansak bile insanlarin düsündügü gibi 4-5 Milyon asla olmaz bu.

Bu arada albayrak tepkinizde haksizsiniz diyemem ama adam demek ki istemiyor konusmak , aciklama yapmak

Zorluyor insanlar , o da sacmaliyor .. insanlari rahat birakin yahu

Transfer yapamaz ve basarisiz olurlar ise kongre ile giderler zaten .. bu kadar tezcanlilik gereksiz ..

Olursa olur , olmazsa usuluyle ayrilirlar zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt