Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.812
- 11.173
- 1.838
... hoca'ya da kendi kadrosunu kurmasi icin zaman ve firsat tanimaliyiz.
15 gun zamanımız ve 3 milyon butcemiz var. yeter mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
... hoca'ya da kendi kadrosunu kurmasi icin zaman ve firsat tanimaliyiz.
Bu arada albayrak tepkinizde haksizsiniz diyemem ama adam demek ki istemiyor konusmak , aciklama yapmak
Zorluyor insanlar , o da sacmaliyor .. insanlari rahat birakin yahu
Transfer yapamaz ve basarisiz olurlar ise kongre ile giderler zaten .. bu kadar tezcanlilik gereksiz ..
Olursa olur , olmazsa usuluyle ayrilirlar zaten
AC Milan yaramadı hocaya. AC Milandan sonra ego tavan yaptı. 2. gelişindeki rezilliklerde de bunun çok etkisi olmuştur.bu yorumu aklı başında bir galatasaray sevdalısı kolaylıkla yaparken klüpden trilyonlar kazanan imparator neden yapamıyor acaba?
Diyecekti ve bence bu demek oluyorki Fatih terim ve ekibi transfer ile uğraşıyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olursa olur olmazsa olmaz diyecek bir durumda değiliz ? Şampiyonlar ligi gelirini bu yönetim kendi cebinden koyabilecek mi ?
Haklısın. forvetsiz olarak girdiğimiz sezonun ikinci yarısında 6. Olarak tamamlamak kongre sebebi, O kadar beklemekle aptallık olur.Bu arada albayrak tepkinizde haksizsiniz diyemem ama adam demek ki istemiyor konusmak , aciklama yapmak
Zorluyor insanlar , o da sacmaliyor .. insanlari rahat birakin yahu
Transfer yapamaz ve basarisiz olurlar ise kongre ile giderler zaten .. bu kadar tezcanlilik gereksiz ..
Olursa olur , olmazsa usuluyle ayrilirlar zaten
Haklısın. forvetsiz olarak girdiğimiz sezonun ikinci yarısında 6. Olarak tamamlamak kongre sebebi, O kadar beklemekle aptallık olur.
albayrakın acıklaması dogru mu
ben video kaydı bulamadım
O hesap devre arasi degil sezon sonu zaten sorulur sert sekilde . Ama su an degil
Cunku gecen sene bruma ve ndiaye satilirken de benzer ihtimaller konusuldu ama sezon sonu bosa cikti ..