Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar birileriyle anlaşmış olsaydı, o tv benim o tv senin dolaşıp şov yaparlardı. Bıraksan sokaktaki güvenlik kameralarına dahi konuşacak adamdı bunlar, ama şimdi o kameralardan kaçıyolar varın anlayın işte transferlerin durumunu. Ben bunların transferle uğraştığını bile sanmıyorum.Göstermelik teklif yapıp bekliyolar. Klübü birilerin çıkarı için peşkeş çekmişler bu artık çok belli. Başımızda fenerli başkan olsa acaba çokmu belli ettim diye iyi yada kötü bi forvet getirmişti çoktan. Bunların bu durumunu yönetici beceriksizliği,basiretsizliği diye adletmek polyannacılıktan başka bir şey değil.

Serdar'i kampa goturmediler.Simdi sikeciler akbaba gibi son gun serbest birakmamizi bekliyor.Eren hiyari yine oyle.Bunlari kampa goturup kendilerine kulup bulmalari soylesen belki 3-5 kurus kazanirdin.İsin ilginc yani ozellikle Eren'i her mac oynattin.Yerine baska birini monte etseydiniz bari.

Dünyanın en gerizekalı kulübü gs cok net. Elinde tek forvetin var iyidir kötüdür o bizi ilgilendirmez yolluyorsun. Elindeki en iyi stoperi itibarsızlaştırıyosun o da kadro dışı. Elzem olan fw transferi gerçekleşmiyor birde üstüne stopere 4 m € gömüyorsun. Bu yönetim Fatih hoca teknik ekipte kim varsa hepsi akıl tutulması yaşamışlar. Ligin başlamasına 3 gün kalmış forvetin yok ayıptır.

Bu arada albayrak tepkinizde haksizsiniz diyemem ama adam demek ki istemiyor konusmak , aciklama yapmak

Zorluyor insanlar , o da sacmaliyor .. insanlari rahat birakin yahu

Transfer yapamaz ve basarisiz olurlar ise kongre ile giderler zaten .. bu kadar tezcanlilik gereksiz ..

Olursa olur , olmazsa usuluyle ayrilirlar zaten

Olursa olur olmazsa olmaz diyecek bir durumda değiliz ? Şampiyonlar ligi gelirini bu yönetim kendi cebinden koyabilecek mi ?

Serdar'da olacak olan şu ; ya son gün 2.3 Milyon Euro alacağını Fener öder alır ya da 1.5 sene yatar parasını alır. Fener bu adama 4-5 çıkarıp vermez.

Diyecekti ve bence bu demek oluyorki Fatih terim ve ekibi transfer ile uğraşıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yahu bu bir sır değil hoca kendi ağzıyla söyledi büyük operasyon yapacağım diye, daha yeni fatih altaylı yazdı Galatasarayı terim yönetiyor,yönetim ondan korkuyor bari terim başkan olsun diye.. yönetim orda kukla ve sadece mali olaylarla uğraşmaya çalışıyor ve onuda pek beceremiyor aynen terimin futbolu beceremediği gibi..

Su sekilde dusunun . Serdar in "gecmis" alacaklarini bilmiyorum ama soz gelimi 2 milyon diyelim

Adam bu parayi zaten hak etmis . Yani odenmesi lazimdi ama odenmemis . Bu parayi odemis oldugunu varsayalim ve su an borcun olmasa serdar a ne bonservis isteyecektin ? 4 milyon ? Imkansiz . Vermezler bunu yani , hele ulke icerisinden cok zor , yurt disina da serdar sicak bakmiyor gibi

Bir kulubun cikip alacaklarini odemesi aslinda ne kadar alacagini oduyorsa , o kadar bonservis odemesi demek cunku adamin zaten alacagi gecmisten kalan ve hizmet verdigi sureye ait bir alacak

Olursa olur olmazsa olmaz diyecek bir durumda değiliz ? Şampiyonlar ligi gelirini bu yönetim kendi cebinden koyabilecek mi ?

O hesap devre arasi degil sezon sonu zaten sorulur sert sekilde . Ama su an degil

Cunku gecen sene bruma ve ndiaye satilirken de benzer ihtimaller konusuldu ama sezon sonu bosa cikti ..

Bu arada albayrak tepkinizde haksizsiniz diyemem ama adam demek ki istemiyor konusmak , aciklama yapmak

Zorluyor insanlar , o da sacmaliyor .. insanlari rahat birakin yahu

Transfer yapamaz ve basarisiz olurlar ise kongre ile giderler zaten .. bu kadar tezcanlilik gereksiz ..

Olursa olur , olmazsa usuluyle ayrilirlar zaten
Haklısın. forvetsiz olarak girdiğimiz sezonun ikinci yarısında 6. Olarak tamamlamak kongre sebebi, O kadar beklemekle aptallık olur.

Ereni Isviçre veya alman kulübe kakalayamaz mıyız bir şekilde

16 yasindaki galatasaray fanatigi koysan baskanlik doneminde bundan daha iyi yapar

O hesap devre arasi degil sezon sonu zaten sorulur sert sekilde . Ama su an degil

Cunku gecen sene bruma ve ndiaye satilirken de benzer ihtimaller konusuldu ama sezon sonu bosa cikti ..

Aynı durum değil işte. Forvet alınmazsa kimse yok. Eren hiçbir şekilde kullanılmayacak. N'diaye yerine Donk koyulacak gibi bir durum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt