Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İktidar yalakasi kendi ana dilini bile öğrenememiş adamda nasil transfer bekliyorsunuz ben gercekten şaşıriyorum son 1 senedir albayrak ta albayrak gelsin diye ne övgüler yağdırdıniz bu zamana kadar neyi basarmis takimda?
albayrakın sucu yok
adamın capı bu kadar
asıl suc ona bu gorevi verende

''Galatasaray, Botasani forması giyen 23 yaşındaki Hervin Ongenda'ya ilgi gösterdi.'' Via Liga1Romania

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim ve hocanın transfer profili için çok normal,cocuk bir çöp ,2017-18 takımsız kalmış sonra mart 2018 real murcia ile anlaşmış ama adamlar 3 ay dayanabilmiş ve temmuzda bunu romen takımına dehlemiş,şimdi karşımıza 2-3 milyon euroluk bir bonservis bedeli çıkar, ohhh suyundandaaaaa

Sayın bayım ,bu anlattıklarınız ortalama Galatasaray sevgisine gark olmuş yurdum taraftarına uyuyor dahası biz küçük dünyalarımızda takımımıza destek için store-kombine-kampanya gibi olaylarda takımımız için kendimize göre epey fedakarlık yaparken,Galatasarayda görev alan kelli felli adamların verdikleri zararları,klübün sömürü odağı olmasını acaba nasıl bir yere konumlandırabiliriz,işte burada korkunç ve çıldırtan bir durum var...
çok güzel anlatmışsınız efendim hangi konu olursa olsun karşılıksız sevenler daima duygulari zirvede yasar sevinci de uzuntuyu de kaygiyi da.. bizler karşılıksız seviyoruz,Galatasaray adını kullanarak bakan ziyaret edip ihale bağlamaya çalışmıyoruz..

İkinci yarıda ciddi ciddi Donk-Maicon forvet ikilisine hazırlıklı olalım. O değil de foruma yazdığım ilk yorum bu olmasaydı keşke be :/

Satın lan kulübü artık!
Bu nedir arkadaş, her gün sinir olup yatmaya gidiyoruz!

Serdar'i kadro disi birak, Rodrigues'i 9 milyona sat, 4 milyona stoper al, 15 gun kaldi ve hala forvet yok

Fatih hoca da dahil su ana kadar herkes hayal kirikligi

A.gucu maçından sonra yani 25 ocaktan itibaren
Göztepe d
Alanya d
Trabzon e
Kasımpaşa d fikstürü var..

2 forvetin gelecekse eğer en kötü 20-21 ocak gibi takıma katılması lazım.

Yoksa üst üste 2 deplasmanda havlu atarız..

Serdar+Eren'den 4-5 civarı bir para gelmesini umuyordum ama dönem bitiyor

Bari Serdarı yollamayın yahu

Tokmakci tipli yeni stoperimiz kötü çıkarsa en azından tekrar Ozan Serdara döneriz

Satın lan kulübü artık!
Bu nedir arkadaş, her gün sinir olup yatmaya gidiyoruz!

Bir de millet gs'yi kimse satamaz diye atiyor bol keseden...E su anda da kulubu liseliler,mustafa cengiz,dursun ozbek gibi adamlar yönetiyor taraftarı zerre takan yok..En azından kulübü kâr amacı güden biri satın alır da taraftara müşteri gözüyle bakıp gerçekten iş yapar...Biz de bu yetersiz adamlardan kurtuluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt