Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
penaranda gelse ne olacak adam son golünü 15/16 sezonunda atmış sinana arkadaş olsun diye mi alcaz yani şu çocuk 2.23 milyona gitti 3 milyon verip alamadınız mı kafayı yemek üzereyim dümdüz kayıyorum buraya yazmamak için zor tutuyorum kendimi
Vakoun-Bayo-1.webp

Eğer hoca oyuncu istiyorsa ve yönetim bu oyuncuyu almıyorsa hoca suçlanamaz lakin hoca mevcut kadrodan memnun ise hocayı suçlamak lazım. Hocanın son açıklamalarına göre oyuncu istediği anlaşılıyor yanı bu durumda suç yönetimin.
Ne Alaka?
Kimi istedigini biliyor musun?
Mesala 5.5 yil once Interin 33 milyona aldigi Miranda listenin ilk sirasindaydi. Sonra gidip Ched icin 7 milyon para bayildik.

Florya’da oyunculara alınan baklavaların parasını bile ödemiyorlardı 96-2000 de.O yıllarda yönetimde yer alan sevdiğim bi aile dostumuz yazanesinde neler neler anlatmıştı
@Hayri Cund abim de iyi hatırlar o dönemleri
@Ahmed Arif Kesen de
Ama o zaman yerli kalitesi iyiydi Durumu kotarıyorduk
Şimdi o da leş olunca ve beceriksizlikle birleşince böyle kıran giriyo

Bos yapmaya gerek yok. Gomis varken bile hizli 2 forvet istiyorum diyen adam yapilamayan transferden sorumlu tutulamaz. Hele cikip 2 ay onceden verdik listeyi dedi daha ne yapacak adam gidip oyuncu pazarligi mi yapacak sacmalayip durmayin. Maicona fernandoya da teklif yok da costayi aldi adamlar maicon yerine

Balotelli gelse tum sinerji olumlu yonden degisecek. Bu adam en az 1.5 yil katki verir.

Nice baskani, resmen Balotelli icin 0 bonservis istiyoruz dedi. Adam, 28 yasinda ve muthis yetenekleri sahip 45.000 kisinin onunde en az 3 gol atar.

Ve sen bu adami hala alamiyorsun.

Bos yapmaya gerek yok. Gomis varken bile hizli 2 forvet istiyorum diyen adam yapilamayan transferden sorumlu tutulamaz. Hele cikip 2 ay onceden verdik listeyi dedi daha ne yapacak adam gidip oyuncu pazarligi mi yapacak sacmalayip durmayin. Maicona fernandoya da teklif yok da costayi aldi adamlar maicon yerine

Cikip konussun abi
Yonetimi taraftarin kucagina atsin
Cengiz denen vasifsiz teknik ekip transferi getirirse aliriz suan gelen yok deyip terimi taraftarin onune atmayi biliyordu.

@serdarsaridag: 2-) Önce Demba Ba’dan başlayalım. Burak Yılmaz olmazsa belki Beşiktaş beni geri alır diye düşündü. Baya umutluydu. Ama biraz da kırgın. Kırgınlığı geçen senedenmiş. Bu durum ayrı bir bilgisel konusu. Elbet sis perdesi kalkacak. Ve onun rotası şimdilik #Galatasaray

3-) Fakat #Galatasaray bu oyuncuyu alarak Beşiktaş’a gol atmak istemiyor. Demba Ba, pivot forvet listesinde sadece bir isim. Başkaları da var. Tamamen kadro mühendisliği. Ama birini bekliyorlar. O isim Alan. Bir sürpriz isim daha var diyorlar. O da Beşiktaşlı. Hazır mı kahveler?

4-) #Galatasaray sadece ligin ikinci yarısının değil bir dahaki senenin de kadrosunu kuruyor. Bugün kırmızı hat zırıl zırıl çaldı. Beşiktaş’ı konuşurken, Demba Ba falan derken konu Alan’a geldi. Hattın ucundaki dedi ki: GS Alan ile anlaştı.

5-) Oyuncunun sözleşmesi 2019’da bitiyormuş. Bu sene bitse biz de devreye girecektik. Ama GS gibi 3 milyon euro bonservis ödeyemeyiz. Sözleşmeye baktık doğruymuş. Bir kopyası GS yönetimene de gitmiş.

6-) Sadece o mu?.. Alan’a niyetlendik karşımıza Çin, Suudi Arabistan ve Katar kulüpleri çıktı. Ama Alan GS’ye söz vermiş ve prensip anlaşmasına çoktan varmış. Kulübüne 7 milyon kendisine 6.5 milyon gelmesine rağmen Alan GS ile anlaşmış.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de surekli elestirilerin yonetime yonlendirilip terim in aklanmasindan rahatsizim

Belki verdigi liste ve talepleri karsilayamamakta yonetim hatalidir ama mevcut kadroda zedelenme yaratan kararlari gormeyecek miyiz ? Serdar terim olayinin cok elestirdigimiz dursun olcan hadisesinden farki nedir

Attim git demekle maddi vecibelerden kurtulamiyorsun

Ayrica sezon ici gorulen onca absurd kart ve cezalar yonetime mi terime mi yazar , adam 10 mac ceza yedi , yoneticiler de yedi ama hangisinin etkisi daha cok

Biri trabzonda kirmizi gorur 4 mac yer , oteki hakeme top atar , yardimci antrenor oyuncu kovalar , kendisi hakemin uzerine yurur

Yonetime neler denecekse , ben samimi olup olmadigina terime de benzerlerini diyip demedigine gore degerlendiriyorum ..

Dursun Olcan hadisesi diyorsun ama Dursunun karşısına bu olayda hocayı koymuşsun. Hoca başkan mı? Bazıları da hocadan izinsiz cengiz ve albayrak tuvalete gidemez yazmış, yahu şu kongrenin için de iyi bildiğin şekilde hocadan nefret eden gırla insan var, başarıları yüzünden hocaya katlanıyorlar çoğu çünkü hocanın kültürel yapısı beyzadelerimize uymuyor. Bu arada ben de hocanın tavırlarını sevmem ama bu şekilde yetişmiş diye küçük de görmem.

Sene içinde absurd kart cezalarında hocanın da elbet suçu vardır ama daha ağırını yapan başka teknik adamlara 1 maç ceza veren federasyondan bağımsız bu kararları düşünmek de görmemezlikten gelmektir.

Neticede hocanın 1 yılı doldu ve kendi isteğiyle alınmış oyuncu neredeyse yok, buna rağmen şampiyonluğu kazanmış. üzerine yönetim verdiği sözleri tutmayıp hocayı yarım sezon forvetsizliğe mahkum etmiş. Buna rağmen rakipleri diyebileceğimiz takımların önündeyken bir maçlar hocanın da hatalarının olduğu bir maç bu arada ama o bir maçlar takımın yarısını kaybetmişiz, yine de bir şekilde potanın içinde kalmış. Halen ısrarla en az 2 forvet istediğini söylemiş ve güvenmediği adamların gönderilmesini istemiş yönetimden. Yönetim ise beceriksizliğin kitabını yazıyorken ben hocayı da bu durumun baş sorumlusu olarak göreceğim öyle mi? Kusura bakmayın da Allah'tan korkar, renktaşlarımdan utanırım.

7-) Alan’ın kulübü, GS’nin onaylaması için sözleşmeyi bile göndermiş. Tek sorun şuymuş. Çin Futbol Federasyonu’ndan bir haber bekleniyor. Oradan olumlu haber geldikten sonra Alan 1-2 gün içerisinde İstanbul’da olurmuş.

bir cisim yaklaşıyor

hissediyorum

gelirse haber verin

Sen müsterih ol renktaşım. Galatasaray ağır taştır sallanır ama yıkılmaz altına alır geçir. Cisim falan hikaye. Koyarız bu cibiliyetsizleri anında kapının önünde.
20 yıl boyunca başarısız bir adama katlanacak ezik loser’lardan değiliz biz biliyorsun. Hallederiz.

Balotelli gibi isimler imkansız ötesi arkadaşlar, geçti o günler maalesef. Şampiyonlar Liginde o eski günleri bir 10 yıl görmeyiz bence.

@serdarsaridag: 2-) Önce Demba Ba’dan başlayalım. Burak Yılmaz olmazsa belki Beşiktaş beni geri alır diye düşündü. Baya umutluydu. Ama biraz da kırgın. Kırgınlığı geçen senedenmiş. Bu durum ayrı bir bilgisel konusu. Elbet sis perdesi kalkacak. Ve onun rotası şimdilik #Galatasaray

3-) Fakat #Galatasaray bu oyuncuyu alarak Beşiktaş’a gol atmak istemiyor. Demba Ba, pivot forvet listesinde sadece bir isim. Başkaları da var. Tamamen kadro mühendisliği. Ama birini bekliyorlar. O isim Alan. Bir sürpriz isim daha var diyorlar. O da Beşiktaşlı. Hazır mı kahveler?

4-) #Galatasaray sadece ligin ikinci yarısının değil bir dahaki senenin de kadrosunu kuruyor. Bugün kırmızı hat zırıl zırıl çaldı. Beşiktaş’ı konuşurken, Demba Ba falan derken konu Alan’a geldi. Hattın ucundaki dedi ki: GS Alan ile anlaştı.

5-) Oyuncunun sözleşmesi 2019’da bitiyormuş. Bu sene bitse biz de devreye girecektik. Ama GS gibi 3 milyon euro bonservis ödeyemeyiz. Sözleşmeye baktık doğruymuş. Bir kopyası GS yönetimene de gitmiş.

6-) Sadece o mu?.. Alan’a niyetlendik karşımıza Çin, Suudi Arabistan ve Katar kulüpleri çıktı. Ama Alan GS’ye söz vermiş ve prensip anlaşmasına çoktan varmış. Kulübüne 7 milyon kendisine 6.5 milyon gelmesine rağmen Alan GS ile anlaşmış.

kim bu keko

Samsunluyum adını daha önce duymuştum. İlk defa dinledim. Bi an Mustafa cengiz aklıma geldi Allahım biz ne günah işledik dedim.
samsunsporun en basarili baskani kendisi. Hepi topu kac baskan geldi diyecek olanlar cıkacak bu adam gibisi yok.
Serkan aykut, ilhan mansiz, tumer metin, celil sagir bu adamin zamaninin urunleri.

Cengizi 40 kere cebinden çıkarır

Ne Alaniymis arakdas bu sanki benzema falan aliyoruz, BELES BALOTELLI VARKEN ALAN KIM YAVV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt