Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sporxte ayın 20sinde gelecek demiş işte.şu alan meselesini uzatmayın.adam Türkçe bile ögreniyo

hic kimse abdurrahim albayraga laf edemez. adamın galatasarayda 5 sampiyonlugu var. albayragı elestiren galatasaraylı falan degildir.

aynı sekilde kimse fatih terimi de elestiremez. adamın 7 sampiyonlugu var.

albayrak ve terim bu kulübün efsanesidir. elestiren ya tinercidir ya sikecidir.

Nerde lan dislike tuşu?

Hemen Selçuk ile uzatalım, onun da 5 tane şampiyonluğu var!
Önce Galatasaray’ı büyük yaz çünkü bizim sevdamız kulübe, kişilere değil!

Terimin olduğu sezonlara bak bakayım kaç tane forvetimiz varmış. Sende çıktığın o kitleden geri dön hadi paşam.

Yahu bilale anlatır gibi anlattım ama yine anlamamışsın. Transfer politikasını kim yönetiyor? Yönetim şu oyuncuyu satalım diyecek, Terim onay vermeyecek ve yönetim satacak yine de? Öyle mi? Buna kargalar bile güler. Elindeki en iyi stoperi kendi yarattığı kriz ile kadro dışı bırakan ve buna bağlı olarak bütün transfer planlamasının içine eden Terim'dir. At gözlüklerini çıkarıp biatcilik anlayışından vazgeçerseniz bunu görmek gayet basit. Garry'den elimize geçen 7M'a 2 forvet alsaydık takımın eksikleri çok büyük ölçüde kapanacakti. Kendi bindiğimiz dalı kestik. Hala adamı aklamaya çalışıyorsunuz. YUH!

Bunlar ciddi, ciddi emir aldılar büyük yerden. Şu durumun başka izahatı yok.

8-) Kırmızı hattın ucundakine “Peki Beşiktaş ile ilgili bişey yok mu” dedim. Cevap çok ilginçti: Biz misilleme peşindeyiz. Çünkü Babel konusunda burnuma pis kokular geliyor. Babel Fulham’a gitti ama bu altı aylık anlaşma olayı çok enterasan.

Bunlarda Johansenne sulanacaklar demekki

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sporxte ayın 20sinde gelecek demiş işte.şu alan meselesini uzatmayın.adam Türkçe bile ögreniyo
Taraftar mi uzatıyor meseleyi? 3 gün sonra lig maci var forvetsiz takım. Yazın gördük yönetimi kimin güveni kaldi?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca madem oyuncu satışına engel olcaktın niye elimizdeki parayı stoper transferi için kullandın,kafanda serdar ve ereni satar transferi yaparız diye düşünce vardı heralde belhandayı satma,fernandoyu satma,maiconu satma yazık valla kimlerin eline düştük bide madem bu durumdayız altyapıdan birini hazırlar insan bu ne rahatlık anlamıyorum gemi batarken kaçarız diyosanız o başka,yada güvendiğiniz bişey var açıklayın taraftarda rahatlasın o zaman hatta açıklamayın getirin şu lanet olası forvetleri...

Ayin 21. de de, Alanda sorun yok beyler, 31. de gelecek meselesini uzatmayin okuruz burda.

Cok uzun zaman soyluyorum, bizim transfer komitesimiz amatorce ve cok zayif. Sadece Sukru hanedar, Apo ve Hasan sas ile bu transferlerin olmasi imkansiz otesi.

Cok ust duzey uluslar arasi, 5 dil bilen bir adam lazim.

Alan her hafta geliyor ama bir türlü gelmedi. Gelse de sevinmez artık taraftar. Suyu çıktı işin.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt