Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sukru
Apo
Hasan

Bu adamlarla iyi oyuncular almak imkansiz otesi, SPORTIF DIREKTOR SARTTT

10-) Kırmızı hattın söyledikleri tüyleri diken diken ediyor. Burnuma pis kokular geliyor diyor. Ne gibi mi? Bundan sonrasını ben özetleyeyim. Bu Babel var ya bu Babel, çok gizli işler yapıyor sanırım. Geçen Aspor’da söyledim. #Galatasaray Babel’in menajeriyle temasa geçmiş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alan'i hic izlemedim ama istatistikleri gayet iyi, videolardan da izledigim kadariyla hareketli bir forvet, topla gidebiliyor, adam eksiltebiliyor.
Alan'in yanina da fizigi iyi olan ve ileride top tutabilen bir forvet alinmali. Herkes Alan bitti diyor, sporx'e gore 20 veya 21 ocak istanbul'a gelecek. Serdar Aziz konusunda da alacaklari icin ihtarname gonderdigini ilk onlar yazmisti, bir kac gun once de Ali Naci GS'li yetkililer ile gorustum, Alan'a Galatasaray'da gozuyle bakabiliriz demisti.

Bekleyelim bakalim.

Bir dakika Belhanda kesin kaldi mi bu konuda Bip'ten bi haber var mi (ozellikle Naci imzali)

şükrü'nin bi oyuncuyla anlaştığını ve mısto'nun ket vurduğuna inanmıyom ben
şükrüye görev veren kişi mustafa cengiz. bu tek başına yeterli, yetki ve sorumluluk başkanda. ilk elden sorumlu kişi başkandır. aynı şekilde abdurrahimden daha yetkili olan kişi mustafa cengiz. abdurrahim gibi bir iş bilmezi GS yönetimine getiren daha büyük suçludur

Sukru hanedar rezil bir adamdir, sevin sevmeyin ama bestasta Erdal torunogullari ve Umut Guner bu Sukruye 10 basar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt