Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Enigma decipher icin brute force kodu yazdim rotor sirasi I, II, III degilse saglam sovucem :cigara:

Kim alır hocam bu isimleri? Şahsen ederini bulan her oyununun satılması taraftarıyım. Çarkın dönmesi için bu şart. Bizimde değişime ihtiyacımız olduğu için köstek olunmamalı bu hamlelere ama yönetim o kadar basiretsiz ki doğal olarak kimse gidenlerin yeri dolmaz diye düşünüyor.
Kesinlikle şart fakat bu sezon bizim şampiyon olmamız lazımdı hocam. Her şeye rağmen şampiyon kadroyu devre arasında bozamazsın. En kilit oyuncunu araplara bu kadar ucuz fiyatlara satamazsın. Yerini dolduramacaklar aynı gomis gibi oldu. Arkasından ağlayacaklar akıllanmadılar çünkü. Sat ama sezon sonunu bekle değil mi? Ahmet,selçuk,ömer bunları da okutmak yönetimin görevi kusura bakma ama işlerini yapacaklar. En değerli oyuncularımızı bu fiyatlara kim gelirse gelsin satardı. Ha önemli olan yerinin doldurulması dediğin gibi ama yapamayacaklar üzgünüm ama şampiyonluğu satmışlar gibi görünüyor.

belhanda madem gidiyo fernandes şart ya. tam bizlik topçu

Watford tetteh'i alır penaranda'yi yollar

Penaranda harici digerlerine satis opsiyonlu talip olmak biraz su sartlara gore imkansiz.

Penaranda da parlayamayan ve bu gidisle hic parlamayacak bir futbolcu. FM icin iyidir de gercek hayatta tatmin etmez Granada'dan beri is yaptigi yok.

Belhandaya ölüp bitenler hagiyi izleseydi hatta bırak hagiyi lincoln ve felipeyi izleselerdi floryaya tapınak yapın haftaici tapmaya gelelim derlerdi heralde adam bildiğin çöp en yakın zamanda liepzig macinda o attigi geri pas akillara zarar
Bide şunu belirtiyim bunun ederi bu 15 milyon bekleyenler hayal kuruyolar biz dünyanin parasini savurduk buna dursun sagolsun herkes ayni hatayi yapacak degil..

Hatırlatma;

Bir süredir gözlemlediğimiz kadarıyla teknik ekibe veya forum üyelerine hakaret edenler, iyi niyetimiz sebebiyle yaptıklarını doğru bir şey gibi görüyorlar.İyilikten maraz doğduğu için(maalesef) ceza kuralları neyse o şekilde uygulanacak. Buna komisyoncu gibi hakaretler dahil. Ceza kuralları madde 3;

3.Küfür imasının ve hakaretin bir Galatasaray Spor Kulübü mensubuna yönetilmesi durumunda en az 1 gün MYC uygulanacaktır.Ayrıca futbolcu ve teknik ekibimiz ile ilgili başlıklarda hakaret edici söylemlerde bulunan üyeler, konudan en az 3 gün süreyle uzaklaştırılacak,tekrarı halinde süresiz olarak konudan atılacaklardır.

Ben bilmiyordum, görmemiştim olmasın.

Mac gunlerini bilmeyen, Miranda yalanina ortak olan Rodop'a mi inaniyorsunuz? Hani Serdar serbestti?

Rodop Turk menajerlerden aliyor sadece bilgiyi. Ondan Serdar - Ozan mevzusunu bildi. O kadar.

Sadece 3 hamle ile iyi ve bol alternatifli bol sistemli bi kadro kurabiliriz
Johansen-Balotelli-Alan
Birde Marcao'yu aldığımızı sayarsak 4 transfer devre arasi için yeterde artar.
Alan yıllık 3.5 imza 2.5
Balotelli yıllık 4 imza 3
Johansen 3 bonservis 1.5 maaş
Marcao 3.5 bonservis 0.8 yıllık

Kasayada baya iyi miktarda para girdisi olur Belhanda 9 Garry 7 Eren 1
Bize kalan da yaklaşık 10 milyon iyi para. O parayada isterlerse çok iyi bi kanat alabilirler mesela Robert Skov gibi.

4-3-3
Muslera
Mariano-Ozan-Marcao-Nagatomo
Johansen-Fernando-Ndiaye
Feghouli-Balotelli-Alan

4-2-3-1
Muslera
Johansen-Fernando
Feghouli-Emre-Onyekuru
Balotelli

4-1-3-2
Muslera
Fernando
Feghouli-Emre-Johansen
Balotelli-Alan

4-4-2
Muslera
Feghouli-Fernando-Ndiaye-Onyekuru
Balotelli-Alan

4 ocakta atılmış inanmak istememiştim sallıyor demiştim bu adama sallıyor demek biraz abes..

Mac gunlerini bilmeyen, Miranda yalanina ortak olan Rodop'a mi inaniyorsunuz? Hani Serdar serbestti?

Rodop Turk menajerlerden aliyor sadece bilgiyi. Ondan Serdar - Ozan mevzusunu bildi. O kadar.

Usta genel olarak iyi. Yani her dedigi dogru olamayabilir tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt