Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YTONG gibi bir gün.

330577_1.jpg

Njie'nin kariyer istatistikleri su sekilde:

129 mac, 22 gol, 18 asist.

Evet golcu geliyor.

bir arkadastan Malik Karaahmet degerlendirmesi alabilirmiyim ? .. varmi bir yetenek fln ? sonucta U milli takimlari dolandi etti.. hoca sans verirmi diyorum acaba.. Almanyada fena degildi yetenek olarak.. su an ne durumda bilmiyorum tabi

trabzon macin tarihi ne zaman aciklanir sizce ? .. yurt disindan gelecegim de ucagi ona göre ayarlamak istiyorum.. 14.02. Benfica maci var.. ondan önce de hamsi maci .. cuma veya cumartesi olur dimi kesinlikle ?

Akşam hangi spor programında hatırlamıyorum dediklerine göre denilen Demba Ba 6 aylık sözleşmeyi kabul etmeyip, 1,5 sene istemiş. Menajeri de Demba Ba'ya beklemesini ve sonunda bizim forvet bulamayacağımız için mecburen kabul edeceğimizi bildirdiği için Demba Ba da şu an cepte değil açıkçası.

Şu ana kadar transfer yapamamak ayrı bir rezillik ama kafalarını kuma gömüp açıklama yapmayarak ne yapmaya çalışıyor Dolmuşçu ve inan edinci acaba ? Valla şahsen Fatih Terim olsam bugün maçtan sonra herşeyi çıkar anlatırım ve işin içinden kendimi sıyırırım ihale bu iki beceriksize kalsın.

Peki bu Alan simdi serbest degilmi? Ocakta sozlesmesi bitiyor dediler bize, eee sorun ne?

Bu yonetim sabirlari tasti, Ankaragucu macinda puan kaybi olursa ozaman sampiyonluk gider ve Forvet almasalarda olur. 2 kurus az verim diye cok seyi kaciracagiz. Gomise 3m euro verseydin belki suan CLden 10m euro daha alirdik. Simdide cok seyi kaciracagiz

Akşam hangi spor programında hatırlamıyorum dediklerine göre denilen Demba Ba 6 aylık sözleşmeyi kabul etmeyip, 1,5 sene istemiş. Menajeri de Demba Ba'ya beklemesini ve sonunda bizim forvet bulamayacağımız için mecburen kabul edeceğimizi bildirdiği için Demba Ba da şu an cepte değil açıkçası.
Hayatımda gördüğüm en net ısmarlama haber mantık sokakta konuşan dayılarla ayni

Peki bu Alan simdi serbest degilmi? Ocakta sozlesmesi bitiyor dediler bize, eee sorun ne?

Bu yonetim sabirlari tasti, Ankaragucu macinda puan kaybi olursa ozaman sampiyonluk gider ve Forvet almasalarda olur. 2 kurus az verim diye cok seyi kaciracagiz. Gomise 3m euro verseydin belki suan CLden 10m euro daha alirdik. Simdide cok seyi kaciracagiz

Puan kaybı olursa zaten şansımız kalmadı küçülelim derler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt