Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.257
- 25.818
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir arkadastan Malik Karaahmet degerlendirmesi alabilirmiyim ? .. varmi bir yetenek fln ? sonucta U milli takimlari dolandi etti.. hoca sans verirmi diyorum acaba.. Almanyada fena degildi yetenek olarak.. su an ne durumda bilmiyorum tabi
büyük ihtimal Garry yerine geliyor bu arkadaş.Njie'nin kariyer istatistikleri su sekilde:
129 mac, 22 gol, 18 asist.
Evet golcu geliyor.
O da mantikli tabi , ama bunu alip forvet transferi yaptik diye yedirmesinler de.büyük ihtimal Garry yerine geliyor bu arkadaş.
O da mantikli tabi , ama bunu alip forvet transferi yaptik diye yedirmesinler de.
Hayatımda gördüğüm en net ısmarlama haber mantık sokakta konuşan dayılarla ayniAkşam hangi spor programında hatırlamıyorum dediklerine göre denilen Demba Ba 6 aylık sözleşmeyi kabul etmeyip, 1,5 sene istemiş. Menajeri de Demba Ba'ya beklemesini ve sonunda bizim forvet bulamayacağımız için mecburen kabul edeceğimizi bildirdiği için Demba Ba da şu an cepte değil açıkçası.
Peki bu Alan simdi serbest degilmi? Ocakta sozlesmesi bitiyor dediler bize, eee sorun ne?
Bu yonetim sabirlari tasti, Ankaragucu macinda puan kaybi olursa ozaman sampiyonluk gider ve Forvet almasalarda olur. 2 kurus az verim diye cok seyi kaciracagiz. Gomise 3m euro verseydin belki suan CLden 10m euro daha alirdik. Simdide cok seyi kaciracagiz