Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Spor'da birazdan baslayacak olan Kayseri-Akhisar karsilasmasini Halis Muhlis Özkahya yönetecek.

Olmayan capina tüküreyim senin Yönetim!

Suleyman Rodolph duyum ver bubba

Adam forvet alınmadı diye üzgün
394933b4d921069efafbbd312b99d812.jpg

Galatasaray düşmanlarının.....

Konusunu actigimdan beri selcuk pasta kesmiyor artik :D

Ulan utanmaz ulan arlanmaz birde utanmadan taraftara cevap veriyor sen kimsin her dönemin yöneticilerini yalayan iş bilmez beceriksizisin tekisin kimsin sen taraftara laf çakıyorsun?

Tiksiniyorum albayrak denilen heriften. Kendini siyasete peşkeş çekmiş Galatasarayıma yönetici olmuş. İğreniyorum.

Tam bir şakirt tiplemesi var herifte ya. Maşa, birey olamamış, sorgulamadan sürekli destek vererek yalayarak, amacı da kendisi gibi belirsiz 'bi yerlere' gelmek olan bir tipleme. Yönetici olarak hiç yakışmıyor. Yöneticiliği aklı selim vizyonu olan kişiler yapmalı. Omurgasız, başkalarının ağzına bakan, full destek vererek iyi bir şey yaptığını zanneden aslında kendi çıkarlarına savunma mekanizması olarak bunu kullanan Abdürrahim'den yönetici olmaz ama ülkenin işleyici ortada.

rodop.webp

Rodop şu tweet'i attığında ciddiye almamıştım meğer adam yönetimin sözcülüğünü yapıyormuş. Bunlar Belhanda'yı satıp futbolculara sağa sola dağıtacaklar ve yine transfer yapılmayacak.
Mod'lardan ricam lütfen kısa bir süreliğine küfür serbest olsun çünkü çok öfkeliyim :mad:

Hoca belhandayi veto ettiyse.
Severim yapacağınız isi 2 tane forvet alin yeter
Ne os ne kanat istiyorum demis olabilir

Insan nasil bu darlikta Balloteliye veto edebilir akil almiyor!!!!!

Laglet olsun içimdeki Galatasaray sevgisine. Bok vardı sanki istisnasiz olarak ya hain ya da çapsız yönetici bozuntulari tarafından yönetilen 3. dünya ülkesinin ligindeki Avrupa kültürlü GS'i tuttum. Git M. United'i, Inter'i filan tut. Ama olmuyor işte. Gençliğimi curuttunuz lan. Sol bek olur, sağ bek olmaz. Kanat olur forvet olmaz. Forvet olur orta saha olmaz... ABV...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt