Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim. Demba Ba hazirsa niye acilis günü getirmediler? Taraftara söylerde Demba Ba haric bir forvet daha gelecek ve adma takima alisirdi.

Sene başı Maicon'u zorla satmaya çalışıp satamadık, adamın oynadığı 2 gram top vardı onu da oynamadı bu sene. Belhanda'yı da satmayarak ne amaçlıyor acaba Terim merak ediyorum? Bu adam kalsa da artık yarım yamalak verdiği performansı da veremeyecek. Ya baştan kesip atacaksın ya da göndereceksin. Ne kadar malca işler yapıyorlar. Adam zaten sene sonu gidicem diye hiç kasmaz artık.

forvet yokken o parayı akbabaya gömmek işbilmezlikdir ayrıca akbabanın getirisi götürüsü ciddi şüpheli..
Forvet konusu ayrı bir gerizekalılik. Emre en iyi yerli oyuncular içinde ilk 10 da olan bir adam ve yabancı serbest değil biliyorsundur umarım.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 aydır ne için uğraşıyorsunuz lan Albayrraklar???

bu adam iyice yalak oldu ya
Yeni bisey değil eskiden taraftarın gözüne şirin gözüküyordu sosyal medya sayesinde sağolsun gerçek yüzünü görüyoruz. Birde dalga geçer gibi like lar atıyor
IMG_20190115_154857.webp

Alan yıllık alacağı 6 m'u bırakmaz. Genç yaşta para için Çin'e gitmiş bir futbolcu bu adam. İmza parası ister. İmza parası + bonservise zoraki kabul ederler gibime geliyor.

Alan'a bonservis vermek, vermemek önemli değil. Alan bonservisim yok deyip imza parası alacaktı. Şimdi o imza parası kulübüne verilir. Artı imza parası ve yüksek maaş istemesi zorlar ama. Zaten Alan Çin'de çok yüksek para alıyor. Bizi kullanarak da bir yıllık sözleşmeyi kaptı. En karlı çıkan o bu durumdan.

Eren+Serdar Aziz + 8 milyon euro filan verip Trezeguet yi alırız.

demba ba yarım dönem için 1.8 milyon euro vay be kesin verirler ama balotelliye 3.5-4 arası vermezler,bedava diye beklediğimiz alan için 3 milyon euro bonservis 3.5 milyon maaş bu saatten sonra muhasebe hesabı yapmayım diyorum ama ne alan ne demba ba ne balotelli hiçbiri gelmesin bu hainler istifa etsin beceriksizlik değil bu..

Sayın Mustafa cengizin anasınıfım ellerinden öpüyorum doğurmaz olaydı keşke Cengiz’i

Böyle yönetimin ta... Vizyonsuz herifler! Yalancılar!

Bence ortalığı boşuna yangın yerine ceviriyorsunuz.

Elimizdeki şişkin sözleşmelerden kurtulmak için atılan her adım çok önemli.
Bir an evvel bu yüksek maaşlardan kurtulmamız gerekiyor.
Aksi halde sonumuz çok kötü olacak.
Her gelen günü kurtarmak için saçma sapan oyuncular aldı.
Ve borç arşa ulaştı.

Herkesi satıp kimseyi almasak çok mutlu olurum.
Yeterki bundan sonra kimseye 1.5 milyondan fazla maaş verilmesin.

Bunun için hemen şimdi başta Selçuk olmak üzere tüm işe yaramazlardan kurtulmak gerekiyor.

Demba Ba son zamana kalırsa olmaz. Hatta bir yerde gözüme çarptı. Ba 1,5 yıllık anlaşma istiyordu. Bu durumda kulübüne de bonservis verilebilir az miktarda.

Belhanda transfer olacak mı olmayacak mı meselesi ile bu haftayı rahat geçirirler bunlar.

Bence ortalığı boşuna yangın yerine ceviriyorsunuz.

Elimizdeki şişkin sözleşmelerden kurtulmak için atılan her adım çok önemli.
Bir an evvel bu yüksek maaşlardan kurtulmamız gerekiyor.
Aksi halde sonumuz çok kötü olacak.
Her gelen günü kurtarmak için saçma sapan oyuncular aldı.
Ve borç arşa ulaştı.

Herkesi satıp kimseyi almasak çok mutlu olurum.
Yeterki bundan sonra kimseye 1.5 milyondan fazla maaş verilmesin.

Bunun için hemen şimdi başta Selçuk olmak üzere tüm işe yaramazlardan kurtulmak gerekiyor.

Adının hakkını vermişsin çok lirik hayal dünyası iceren bi yazı olmuş tebrik ederim.

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda transfer olacak mı olmayacak mı meselesi ile bu haftayı rahat geçirirler bunlar.

Transfer donemi sonuna dogru yapilacak aciklama :

Belhandayi takimda tuttuk, feghouli parliyacak 2inci yari, Sinan Porto macindaki gibi forvet oyniyacak soz verdi. Bizde transfer yapmadik. Cope atacak paramiz yok UEFA yasak koydu felan fistan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt