Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın yerine koyun kendinizi istifa etmezmisiniz? Ama şu anda yönetim kadar taraftarinda suçu çok büyük armut gibi izliyor susuyor

3b81f78a318f04144e86c1eb5ed009d7.jpg

...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhandayı satıp parayı komple bu adama versek bile forvet transferinden bağımsız güçleneceğimiz kesin videoyu izleyin çalım,şut,gol,asist bunların olması için 10 numara olmaya gerek olmadığı belli oluyor zaten..

Ağzı iyi laf yapan, büyük büyük atıp tutan, dansöz Adanalı Mustafayla; kör bir destekle yalayıp duran, kendine saygısı olmayan, başkalarının ağzına bakan şakirt Apo... Nasıl da el birliğiyle düşürüyorsunuz Galatasaray markasının değerini

Bence ortalığı boşuna yangın yerine ceviriyorsunuz.

Elimizdeki şişkin sözleşmelerden kurtulmak için atılan her adım çok önemli.
Bir an evvel bu yüksek maaşlardan kurtulmamız gerekiyor.
Aksi halde sonumuz çok kötü olacak.
Her gelen günü kurtarmak için saçma sapan oyuncular aldı.
Ve borç arşa ulaştı.

Herkesi satıp kimseyi almasak çok mutlu olurum.
Yeterki bundan sonra kimseye 1.5 milyondan fazla maaş verilmesin.

Bunun için hemen şimdi başta Selçuk olmak üzere tüm işe yaramazlardan kurtulmak gerekiyor.

peki ya MARCAO ustat

Ve borç arşa ulaştı.

Bunun için hemen şimdi başta Selçuk olmak üzere tüm işe yaramazlardan kurtulmak gerekiyor.

Güzel yazmışsın ama buna dayanacak, sabredebilecek taraftar grubu yok şu an bizde.

yabancıya yer var emrede en iyi yerli oyunculardan değil bunu zaman gösterecek..

Adam geçen sene 14 gol 10 asistle oynadı nasıl en iyi yerli oyunculardan değil? Kim daha iyi peki? Ozan, Alper, Töre, Pektemek falan mı?
Futboldan bir bok anlamayan malum loser takımın taraftarı gibi konuşuyorsun aynı.

Ve borç arşa ulaştı.

4*3 lük bir eser ama sen 4*4 lük söylemişsin. Üzdün...

Burada yönetime atip tutan arkadaşın birçoğu transfer taraftari. KAPtan sadece bir Balo haberine bakar. Ondan sonra en buyuk baskan bizim baskan moduna gececeklerinden eminim.

Kardeş sen ne saçmalıyorsun ulan sevinmeyelim yada transfer yaomadı Aslan Başkan mı diyelim neyin kafasını yaşıyorsun transfer olursa tabikide sevinecek millet

Sene başı Maicon'u zorla satmaya çalışıp satamadık, adamın oynadığı 2 gram top vardı onu da oynamadı bu sene. Belhanda'yı da satmayarak ne amaçlıyor acaba Terim merak ediyorum? Bu adam kalsa da artık yarım yamalak verdiği performansı da veremeyecek. Ya baştan kesip atacaksın ya da göndereceksin. Ne kadar malca işler yapıyorlar. Adam zaten sene sonu gidicem diye hiç kasmaz artık.
Terim ne demiş ki bu konularda? Benim bildiğim kalmasını istiyor sürecin başından beri bunu da yönetime iletmiş. Oyuncuyla da bir sıkıntısı yok herkes eleştirirken bile ben memnunum dediği bir isim. Ne yapması lazımdı sana göre, ne yaptı?

Kimse alınmaz boşa beklemeyin gerçekten birisi gelecek olsaydı 10 gün önce gelmiş olurdu, boş herifler 5 ay boyunca hiçbir halt yapmamış son 10 gün mü yapacak.

Ağzı iyi laf yapan, büyük büyük atıp tutan, dansöz Adanalı Mustafayla; kör bir destekle yalayıp duran, kendine saygısı olmayan, başkalarının ağzına bakan şakirt Apo... Nasıl da el birliğiyle düşürüyorsunuz Galatasaray markasının değerini
Mustafa Antepli kardeş.

Sky Germanyde Ozan icin scout raporu hazirlamislar galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt