Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda kslmış, ne sevindim ne üzüldüm. Bu adamı satmanın eşiğine getirip vazgeçmek psikolojik etkileyebilir oyuncıyu. Benim tahminim Fatih hoca belhanda satılırsa istifa ederim falan dedi, çok seviyo belhsndayı malum, yoksa vazgeçilmezdi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alanyasporun aldığı stoperi gördünüz mü, aman tanrım didim ? nasıl İngiliz kalburüstü adam getirmişler yahu. Gerçi Alanya orası tatile gelmiştir

Bu beceriksiz yönetim yüzünden Belhanda elimizde kalacak. Bu adamı 9 milyon euroya bir daha elden çıkaramayız. Yıllık bonuslarla 3.5 milyon euroyu geçik para alıyor ve 2021 e kadar sözleşmesi var.

Adam akıllı bir yönetim olsa Belhanda hemen satılır yerine başkası alınırdı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bony olası bir hamle. A.Ayew gibi çıkabilir ama. Ciddi sakatlık yaşamış yakın zamanda.

Paragöz dediğin adamı Hoca tutuyorsa sana bir şey düşmez.

demba ba yerine bony gelsin tabi bonservisi uygun olursa çin ve arap kulüplerine satma ihtimali var,şimdi ilerdeki gündemde şu olacak belhanda olayı maicon gibi oldu ondan performans alamayız,yani sebebi bu olacak maicon ve belhanda çöp ve bize uygun adamlar değil bu durumdan dolayı kötü oynuyolar olacak...

Ben size söyleyeyim Belhanda yi simdiki konusalan paralara satamazsak bu transfer dönemi, bir daha hic bir zaman o paralara satamayiz.

Garry Rodrigues'ten gelsin:

Belhanda haberlerini veren Manu isimli eleman da Terim'in Belhanda'yı göndermek istemediğini yazdı.

Siz tabii bütün yükü hocanın üstüne atmak istiyorsunuz anlıyorum ama işler maalesef öyle ilerlemiyor. Bu sürecin sonu istifaya gidebilir, 15-20 gün içinde belli olur.

Oyuncu burada kendi gitmek istemiş belli ki, açıklamanın tamamını okursan anlaşılıyor zaten. Ya da kaynak yok satalım demişlerdir hoca da okey demiştir ne bileyim. Yani Terim yönetime bu oyuncuyu satmayın diyor, yönetimde onu dinlemeyip oyuncu satıyor diyorsun? Yanlış anlamada anormal gülünç bir durum.

Paragöz dediğin adamı Hoca tutuyorsa sana bir şey düşmez.

Hocaya laf atan yok.. olaylari karistirma renktas. Benim ve bir cogumuzun elestirisi o kontratta olan sartlar. Hic bir oyuncu o paralari hak edecek bir performans gosteremez. Bi Gomis inanilmaz sayida gol atti gectigimiz sezon onun disinda bu paraya yakin hak edecek 1 oyuncu yok takimda. Buna Muslera dahil.

Bir oyuncu kulupten buyuk degildir.

Ben size söyleyeyim Belhanda yi simdiki konusalan paralara satamazsak bu transfer dönemi, bir daha hic bir zaman o paralara satamayiz.

Şu da var ama. İstatistik olarak (gol-asist) katkı vermediği zamanlar Belhanda'nın. 2.yarı 2 uzaktan gole Araplar heyecanla petrol kuyularına koşabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt