Sinan Dogan
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2010
- 1.338
- 453
- 1.653
Belhanda iyi bir bonservis bedeline gitse uzulmem. Alirim Ianis Hagi yi ceyrek fiyatina.. sirf forma satisindan parasini cikartir. Dusunsene tekrar 10 numara HAGI!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap bulamadığınız için başka yerden giriyorsunuz. Tek cevabım bu olsun size. Olay belhanda o bu şu değil.
Alın podolskiyi yedek forvet olarak yemin ediyorum necati etkisi yaratır.
Bu hamleyi GSC'de aylarca estiren bir uye vardidursun nasil pro gibi garyi 3.5a alip bi kac ay sonra 12ye giden brumanin yerine kondurdu
iste stratejist diye dursuna derim
Bu hamleyi GSC'de aylarca estiren bir uye vardi
Şimdi 1. soru şuan yaz ayında mıyız? değiliz.Başka yerden girdiğim veya cevap bulamadığım yok senin mantığına göre hocanın her yaptığı doğru olduğu için selçuk vs. ile sözleşme uztalınca yazın eleştirme sakın diyorum sonuçta hoca takımda isteyecek yaa daha da açayım mı
Bence almayalim, birazdan gelip kafa acaripucu alalim
Niye adama baskı kurmaya çalışıyorsunBaşka yerden girdiğim veya cevap bulamadığım yok senin mantığına göre hocanın her yaptığı doğru olduğu için selçuk vs. ile sözleşme uztalınca yazın eleştirme sakın diyorum sonuçta hoca takımda isteyecek yaa daha da açayım mı