Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda gitmezse iyi kötü bir forvet bile alsak kadronun gideri olur, artacak transfer sayısı demek resmen fazia olur.

İstediğiniz olmadı diye hocayı başka yerden vuruyorsunuz. Daha dün yazdım bunu isteyen inceler bakar. Kimin ne olduğunu burda çok iyi biliyorum rahat olun.

SON DAKİKA Kasımpaşa, Eren Derdiyok için Galatasaray’a resmi teklif yaptı. (
1f517.png
BipSpor)

Ne teklif etti acaba ücretinin yarısını siz ödeyin demişlerse direk cevap olarak küfür yazılıp iade edilmeli
Treze= eren yapalim

Mac iptal, forvet iptal, taraftarin kafa iptal.

NOOOLUYORUZ YAA! 6 AYDA BIR FORVETLE ANLASAMADILARMI BUNLAR!

Yaparsin on sozlesme, transfer donemi geldimi ertesi gun caktir imzayi getir! Bu nedir ya?

Galatasaray, Demba Ba transferini bitirdi. Alan için tüm imkanlar zorlanacak. (Bip Spor)

yeter lan gelin artık 2 gün kaldı maça

Demba ba bitmiş alan zorlanıyor 2 aydır aynı haberler var

Başka yerden girdiğim veya cevap bulamadığım yok senin mantığına göre hocanın her yaptığı doğru olduğu için selçuk vs. ile sözleşme uztalınca yazın eleştirme sakın diyorum sonuçta hoca takımda isteyecek yaa daha da açayım mı
boşuna tartışıyosun hocam arkadaşın derdi hoca falan değil belhanda kalsın istiyor ,hoca belhanda kalsın dedi diye zevkten dört köşe oldu terim gitsin deseydi hocayada giydirirdi,efsane hagi belhandayı eleştirdi diye ona bile giydiren oldu amaçları ne anlamak mümkün değil...

Kardeş sen ne saçmalıyorsun ulan sevinmeyelim yada transfer yaomadı Aslan Başkan mı diyelim neyin kafasını yaşıyorsun transfer olursa tabikide sevinecek millet

Mesele o degil. Tabi sevinecek millet. Ama cogumuz baskanin bize cektirdigi bu sikintiyi unutacak ve herseyi tozpembe gormeye baslayacak. Halbuk yonetimdeki sorunlar cok derin. Buydu demek istedigim

Selçuk İnan'ın sözleşmesi uzatılana kadar bu konuda laf edilebilecek tek adam Aysal'dır. Uzatılırsa Terim'e de ederiz. Öyle bir şey olmayacağına eminim ama bu konuda hiç bir fikrim olmasa bile sadece ihtimal üzerinden adamı eleştirmek biraz kasmak olmuyor mu?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt