Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images (6).webp

Demba Ba denilen aleni şikeci bitik çakma müslümani bu kulübün kapısından sokarsalar ben bu takımı desteklemeyi bırakırım ağa. Yeter sokacağım sizin yapacağınız ise. Yeter lan Allah bin belanızı versin. Kanser edecekler adamı. 6 ay + 2 haftalık Ocak ayı transfer döneminde forvet diye Demba Ba'yi alan yönetim haindir, ona onay veren ondan daha haindir!

Bence bu macin iptal olmasi herkesin hayrina olur.

Zaten transfersizlikten dolayi herkes barut gibi, bir de su iskenceyi pardon su maci izleyip tamamen delirmesin millet.

Valencia have agreed personal terms with West Ham striker Javier Hernandez, Sky in Italy are claiming.

Herkes forvet aliyor biz haric

Demba ba geleceğini lukunku yu getiririm emeklilik hayatından. En azından şerefimizi korumuş oluruz.

Şikeci sporcuyu bile bile almak camianın tarihine hakaretir. Kimsede o saatten sonra fenere ona buna şikeci deme cezaretinde bulunamaz

Son düzenleme:
Gamsız...... Satamıyor muşuz?
Hayal kırıklığına uğradım. Sezon sonu yollamak için yırtınırız artık.

Bu yonetime kufur bile az, tukursun bile yetmez. Terim denen egolu kafayi yemis zaten, takim gecen sezon sampiyon takim ama geldiginden beri takimda huzur birakmadi. Oz evlatlari belhanda ve selcuku alip defolsun. Evet terim cok buyuk bir hoca, yaptiklari ortada ama bu son donemleri hicte iyi degil.

Yeni yonetim ve hoca lazim, mugdat, sinan, donk, selcuk ve belhandali kadrolari gorunce insan cildiriyor.
1 sezon once kadro boylemiydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt