Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Demba Ba denilen aleni şikeci bitik çakma müslümani bu kulübün kapısından sokarsalar ben bu takımı desteklemeyi bırakırım ağa. Yeter sokacağım sizin yapacağınız ise. Yeter lan Allah bin belanızı versin. Kanser edecekler adamı. 6 ay + 2 haftalık Ocak ayı transfer döneminde forvet diye Demba Ba'yi alan yönetim haindir, ona onay veren ondan daha haindir!
Bu yonetime kufur bile az, tukursun bile yetmez. Terim denen egolu kafayi yemis zaten, takim gecen sezon sampiyon takim ama geldiginden beri takimda huzur birakmadi. Oz evlatlari belhanda ve selcuku alip defolsun. Evet terim cok buyuk bir hoca, yaptiklari ortada ama bu son donemleri hicte iyi degil.
Yeni yonetim ve hoca lazim, mugdat, sinan, donk, selcuk ve belhandali kadrolari gorunce insan cildiriyor.
1 sezon once kadro boylemiydi?
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.