Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda iyi bir bonservis bedeline gitse uzulmem. Alirim Ianis Hagi yi ceyrek fiyatina.. sirf forma satisindan parasini cikartir. Dusunsene tekrar 10 numara HAGI!

Bu kadar vurdumduymaz olunmaz . Yönetim milyonlarca Galatasaray taraftarı ile düpedüz dalga geciyor

Alın podolskiyi yedek forvet olarak yemin ediyorum necati etkisi yaratır.

hoca eğer belhandanın gidişini engellerse beklediği transferlerin olmama olasılığı artar ve yönetimde satmadığımız için alamadık derler kural belli ve haklı olurlar...

Cevap bulamadığınız için başka yerden giriyorsunuz. Tek cevabım bu olsun size. Olay belhanda o bu şu değil.

Başka yerden girdiğim veya cevap bulamadığım yok senin mantığına göre hocanın her yaptığı doğru olduğu için selçuk vs. ile sözleşme uztalınca yazın eleştirme sakın diyorum sonuçta hoca takımda isteyecek yaa daha da açayım mı

Belhanda normal yönetim olsa gitmesine sevinirdim ama bu geri zekalı yönetim varken kimse gitmesin . 2 sene de orta saha ararız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda giderse gitsin Emre Akbaba var diyen arkadaşlar Emre sahalara dönene kadar belki şampiyonluk mücadelesinden kopmuş olacagiz

SON DAKİKA Kasımpaşa, Eren Derdiyok için Galatasaray’a resmi teklif yaptı. (
1f517.png
BipSpor)

Ne teklif etti acaba ücretinin yarısını siz ödeyin demişlerse direk cevap olarak küfür yazılıp iade edilmeli

ankaragücü maçında stad karışır yetti artık bu kadar olmaz defolun gidin çapsız yönetim

Başka yerden girdiğim veya cevap bulamadığım yok senin mantığına göre hocanın her yaptığı doğru olduğu için selçuk vs. ile sözleşme uztalınca yazın eleştirme sakın diyorum sonuçta hoca takımda isteyecek yaa daha da açayım mı
Şimdi 1. soru şuan yaz ayında mıyız? değiliz.
2. soru konu selçuk mu? o da değil.

Böyle bir şey yaşansın eleştirileri hakeder sonuna kadar. Her yaptığını savunmuyorum yanlış kişilerle karıştırma. Ama olaylara çok basit açıdan bakıyorsun. Ben ne dedim devre arasında bu kadar kilit oyuncusunu kimse bırakmaz dedim ve sen bırakıyorsun. Ne tartışılıyor? yönetimin basiretsizliği bu durumda hocaya destek olmayacağım da kime olacağım? Konu uzar gider..

Ya banane belhandadan... santrfor bekliyorum ben.

Ayrıca Belhandadan önce bu takımdan ayrılması bir ton futbolcu var. Bende beğenmiyorum pek ama bu çöplük ordusunda yine parlayan birisi maalesef. Sezon sonunda satılmasına yanayım bende yeri dolmaz ise.

Belhanda kompleksi yaşamıyorum vallahi. Selçuk kompleksinin var bende daha çok

Niye adama baskı kurmaya çalışıyorsun

Galatasaray düşmanlarının.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt