- 30 Ağustos 2009
- 30.171
- 20.076
- 2.593
Apo maçta biz de transfer bekliyoruz
![]()
Belki de Bolu'nun forvetini alacağız hea
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Yani ya istifa etsin ya da kovulsun mu demek oluyor bu.
![]()
Yolun acik olsun
Mesajin editlenmeden onceki halini merak edenler pmden sahsima ulasabilir
Sen Belhanda nin gercekten uzaktan bir taneyi gectim direk 2 tane gol atabilecegini mi düsünüyorsun ciddi ciddi?
Adam daha 10 metreden kaleye isabetli sut cekemiyor be kardesim.
Demba ba geleceğini lukakuyu getiririm emeklilik hayatından. En azından şerefimizi korumuş oluruz.
Şikeci sporcuyu bile bile almak camianın tarihine hakaretir. Kimsede o saatten sonra fenere ona buna şikeci deme cezaretinde bulunamaz
transfer yapayruz gibu çek daApo maçta biz de transfer bekliyoruz
![]()
Yurt dışı transferi ile işi olmaz bunun zaten. Türkçeyi zor bir araya getiren adam yabancı lizansda kahve sipariş verene kadar geceyi bulur.Apo maçta biz de transfer bekliyoruz
![]()
Sağol....lukunku diyecektim.Lukaku emekli mi olmus ? Daha yeni golleri siraliyordu premier lig te
dostum uzaktan gol atmak için önce sut atmak lazım sonra da o sutun kaleyi bulması lazım ha bir de kalecinin tutamaması lazım
kinayeni sevdim. 2.yarı ofans hattının gücü diğer oyuncuların katkılarını da etkiler. Belhanda'nın satılıp satılmaması değil de ofans oyuncularının takıma edeceği etki bunda önemli diye düşünüyorum.