Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Son gün yok o transfer yetişmedi yok o oldu yok bu bırakmadı olursa...
1 ay yan gel yat ,sonra mazeret bul yok artık oyle
1 ay yan gel yat ,sonra mazeret bul yok artık oyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray düşmanlarının.....
Sabır diyorlar
Sabır diyorlar
Sabır diyorlar
birde utanmadan modesteyi almak kulübü kurtardık bak alsak batmıştık diyorlarSon gün yok o transfer yetişmedi yok o oldu yok bu bırakmadı diyen en adi o.cocugudur baştan yazalım ki uyarmadılar olmasın . 1 ay yan gel yat ,sonra mazeret bul yok artık oyle
Gs tv degil a haber mübarek ama ayni kitleye hitap etmiyorsunuz fark o
sanki dünya da bi o kalmış forvet insani zorla gunaha sokuyorlarbirde utanmadan modesteyi almak kulübü kurtardık bak alsak batmıştık diyorlar
ulan ben mi dedim sana git modeste'yi al diye. aylarca modeste için uğraşan sizdiniz. son çaktınız köfteyi sezonun içine ettiniz.
böyle yönetim olmaz olsun
Yanlis anlama sakin ama gercekten hayal bu. Bu herif bu, daha fazlasini beklememek hayalcilik.
Senin mantigina göre gecen sezon katkisinin zirve yapmasi gerekiyordu sonucta önünce Gomis, saginda solunda Feghouli ve azman gibi oynayan Garry vardi.
isini bilir o , kimi içeceğini , ne zaman konusacaginiBi basın açıklaması alamadımı muhabirler sayın albayraktan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tavuk döner dürüm 20 tl
Tavuk sis dürüm 20 tl
Lahmacunx3 = 27 tl
Lahmacunx2 + patates kızartması : 28 tl
Ümstadlar kararsız kaldım fiyat performansa baktıgımızda hangisini yiyeyim sizce