Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son gün yok o transfer yetişmedi yok o oldu yok bu bırakmadı olursa...

1 ay yan gel yat ,sonra mazeret bul yok artık oyle

Galatasaray düşmanlarının.....
Sabır diyorlar

Buyur burdan yak. Millet 6 aydır forvet bekliyor bunlar çıkmış sabredin diyor. Şaka mısınız lan siz?
İsmini hatırlamadığım GS tvdeki şaklabanın birisi de bunları söyleyince linç edilmişti bugün. Şimdi bir bayana söyletiyor haysiyetsizler. Ona küfür edilmez diye.
Sizin gibi yönetimin Allah belasını versin.

Belhanda konusunda fatih hocaya hak vermemek elde değil. Göndermek mesele değil de, hoca bu beceriksizlerin yerini dolduramayacağından korkuyor.

Galatasaray düşmanlarının.....
Sabır diyorlar

Ne sabrı, ne desteği ulan? Black dediniz destek verildi, yellow dediniz tamam denildi. 2 forvet diyip alenen yalan söylediniz göz yumuldu, devre arasına girmek üzereyken anlaşılan futbolcular var gelecekler diyip beklentiye soktunuz şimdi de sabır diyerek sıvıyorsunuz.

Son gün yok o transfer yetişmedi yok o oldu yok bu bırakmadı diyen en adi o.cocugudur baştan yazalım ki uyarmadılar olmasın . 1 ay yan gel yat ,sonra mazeret bul yok artık oyle
birde utanmadan modesteyi almak kulübü kurtardık bak alsak batmıştık diyorlar

ulan ben mi dedim sana git modeste'yi al diye. aylarca modeste için uğraşan sizdiniz. son çaktınız köfteyi sezonun içine ettiniz.

böyle yönetim olmaz olsun

Gs tv degil a haber mübarek ama ayni kitleye hitap etmiyorsunuz fark o

birde utanmadan modesteyi almak kulübü kurtardık bak alsak batmıştık diyorlar

ulan ben mi dedim sana git modeste'yi al diye. aylarca modeste için uğraşan sizdiniz. son çaktınız köfteyi sezonun içine ettiniz.

böyle yönetim olmaz olsun
sanki dünya da bi o kalmış forvet insani zorla gunaha sokuyorlar

apo bir akbil ajanidir ve Galatasaraya sabote etmektedir

Sosyal medyada aceleci yorumlar görüyormuş hanım ablamız , piskinlikte son nokta

Bi basın açıklaması alamadımı muhabirler sayın albayraktan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Albayrak videoda kurt gibi uluyor torunu güldürüyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tavuk döner dürüm 20 tl
Tavuk sis dürüm 20 tl
Lahmacunx3 = 27 tl
Lahmacunx2 + patates kızartması : 28 tl

Ümstadlar kararsız kaldım fiyat performansa baktıgımızda hangisini yiyeyim sizce

Yanlis anlama sakin ama gercekten hayal bu. Bu herif bu, daha fazlasini beklememek hayalcilik.

Senin mantigina göre gecen sezon katkisinin zirve yapmasi gerekiyordu sonucta önünce Gomis, saginda solunda Feghouli ve azman gibi oynayan Garry vardi.

Doğru, olana baktığımızda umulmayı hakeden bir hayal değil. Ben satılma ya da satılmama konusunda radikal olmamalıyız diyorum. En pozitif sonuç heralde benim yazdığım olur. En olasısı da piyasasının çok düşmeyeceğidir heralde. En kötü senaryoyu hepimiz biliyoruz: Belhanda'nın yerine anlaşılacak oyuncu bulamayıp Selçuk'un düzenli oynaması. :rolleyes:

Not: bu arada bir türlü söyleyemedim, Belhanda antipatini ifade etmen eğlendiriyor. :D Öfkeni bu şekilde yaşaman takdiri hak ediyor. (y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt