Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şirket Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin katıldığı ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleşen görüşmeler neticesinde teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim, meblağ hanesi boş mukaveleye imza atmış olup, 85 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı (Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar) ile yapılan değişikliğe istinaden meblağ bilahare Türk Lirası olarak belirlenecektir.

haneler doluyor da olabilir
bu sözleşme devam ediyor henüz

Ekli dosyalar

• tRv1isid.webp
    tRv1isid.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 178
Rodrigues'in para çöp oldu, geçmiş olsun.

Rodrigezden gelen para olduğu gibi gitmis nerdeyse. Yaziklar olsun sizin gibi yönetime. Iyi ki belhanda gitmedi onun parasini da mal gibi kullanirdiniz. Bu takimin en kötü ihtimalle 2 forvet almasi lazım da nerde para kullanacak? Maicon ve serdar da elde kaldı. 2. Yari başlıyor forvetsiz cikiyoruz maça yine. Tepki koymayan taraftardir suçlu. Ctesi günü istifaya davet olmali yeter!!

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi biz forvetsiz ne halt yiyecegiz merak ediyorum. Yok ffp, yok avrupa'ya gidemeyiz diyorlar da, böyle zaten gidemeyiz avrupa ya. Abv senin aptürraham

Çok büyük bir tehlike içerisindeyiz. Cengiz yönetimi kaldığı sürece başımız dertten beladan kurtulmayacak. Bu adamlar cidden diktatör mantığında.

Çok kısa sürede kelleri alınmalı bunların

Chaves kulübünün tarihine gectik. En yüksek fiyata okuttuklari topcu icin 1.5m almislardi.
Yav geçende dedim adamların bugüne kadar sattıkları toplam meblağdan 1 milyon euro daha fazla bir rakam. TARİHLERİ BOYUNCA TOPLAM DİYORUM BAK.
Portekiz alt sıra kulüpleri asalak gibi geçinen kulüplerdir beleş adam kovalayıp bedavaya adam gönderen kulüpler bunlar.

Arkadaş bütün isbilmez, çıkarcı ve dengesiz adamı bir kulübe toplasanız işte bugünkü Galatasaray fotoğrafı ortaya çıkar...

Bi takımın transfer sezonunda tek mantıklı hareketi kondisyoner getirmek olabilir mi ya. Çıldıracam yemin ediyorum nasıl mal insanlar yöneticiyim diye dolaşıyor ortada allah kahretsin hepinizi

BipSpor'un haberine göre Alan'ın sözleşmesi uzamış kulübüne 3 Milyon Euro teklif etmişiz. Geçen Modeste de olduğu gibi tek forvet Alan mı ? Acilen bu yönetimin Mayıs'ta kongreyi gitmesi lazım. Transfer yapmasını bilen,kulübü düzlüğe çıkarabilecek başkan adaylarının çıkması gerek. Yaptığı ve yapmadığı hamleler ile Dursunla kafa kafaya yarışır Nizipli.

Ayin 31. de Serdar 2,5-3 milyon arasi Fenere gider ve Demba Ba gelir. Transferlerde böylece kapalmis olur.

32 yaşında iki çocuk sahibi adamım akşam eve geliyorum yemek çay çocuklarla ilgilen eşinle muhabbet et ama bunları yaparken hep bir elinde telefon gsc de hayırlı haber gözle.Esim kendisini aldattigimi sanıyor en son ya ben ya Galatasaray dedi ben de Galatasaray o daha vefalı... pardon hatlar bayağı karıştı vu durumdayım vesselam

Ulan en acil mevki forvet biz gittik stopere 4 milyon bayıldık. Para yok derlerse gel de bunlara sövme bir kez bunu yaşadık. 2.kez olursa artık defolup gitsinler.

Fb ligi üstümüzde bitirir.

2010-11 hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt