Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iyi fazla uzamadi

4566bf654ce.jpeg

Renktaş bizi sadece forvet transferi kurtatırdı ama garry ve serdar gittigi için ekstra transferler cıktı . Şuan 7 milyonluk oyuncu alabiliriz . İyi para aslında . Bayo fena kaçtı . Sol açıgı kiralık alırız . 2 forvet alsak o paraya idare ederiz sene sonuna kadar yazın cok büyük bi değişim olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fikrine saygı duyuyorum ama kurtarmazdı renktaş maçların hepsini izledim tel tel döküldük sivas maçı 4-2 ben tedirginim forumda aynen öyle bunun sebebi forvet olamaz, 1 forvet kurtaracak olsa hoca bu işlere devre arasında girmeye cesaret etmezdi ayrıca 7 milyon değil paramız 4 milyonu stopere gitti 3 milyon kaldı oda alana gider gelirse tabi başka transfer yok

Bu muhabbet belhanda geldiginden beri yapiliyor kabak tadi vermeye basladi artik cok farkli dinamiklere sahip iki oyuncu detaylarina girmek istemiyorum

Belhanda bize gelirken neleri yapip neleri yapamicagi uc asagi bes yukari belliydi zaten kendi kendimize adama inanilmaz gorevler yukledik

Belhanda once kaleyi tutan şut atsın.

Belhanda nin GS a saglayabilecegi tek katki 9 milyona satilmak olabilirdi, onu da isabet ettiremedi işte meziyetsiz !

Beyinsiz oldukları şuradan belli lan senin şu anda ne sınırın var aldığın kadar sat, yani bonservis sorunun var. Yapman gereken ne, bonservisi düşük yada bonservissiz yıllık ücretleri nispeten daha yüksek oyunculara yönelmek.Bizim aptallar ne yapıyor, takımın bir değerini satıyor güzel. Ancak bu parayı en olmadık bölgeye en olmayacak adama yatırıyorlar. Lan gerizekalı senin şu anda yapman gereken tam tersi ama zeka nerde. Yıllık ücreti düşük diye alkışlayanlarda bunu çözememiş. Şu anda UEFA kıskacından kaçacagımıza kucaklarına oturuyoruz. KİMSE BANA BU MALLARI KORUYAMAZ. NOKTA.

Candan Ercetinin köpeği bile bunlardan daha vizyonluydu be. Wuf! wuf!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt