Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fikrine saygı duyuyorum ama kurtarmazdı renktaş maçların hepsini izledim tel tel döküldük sivas maçı 4-2 ben tedirginim forumda aynen öyle bunun sebebi forvet olamaz, 1 forvet kurtaracak olsa hoca bu işlere devre arasında girmeye cesaret etmezdi ayrıca 7 milyon değil paramız 4 milyonu stopere gitti 3 milyon kaldı oda alana gider gelirse tabi başka transfer yokRenktaş bizi sadece forvet transferi kurtatırdı ama garry ve serdar gittigi için ekstra transferler cıktı . Şuan 7 milyonluk oyuncu alabiliriz . İyi para aslında . Bayo fena kaçtı . Sol açıgı kiralık alırız . 2 forvet alsak o paraya idare ederiz sene sonuna kadar yazın cok büyük bi değişim olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bulent Tulun kral adami, komisyon falan alirdi ama adam hocanin istedigi adami alip getirirdi. Ustune bu adamda 4 dil falan var.
Transfer sihirbazi isini gucunu birakip yapiyor alacak komisyonu hak etmis kocum
Nerden nereye be hamza...
![]()
Bulent tulun, sukru hanedar saklabanina cebinden cikarirdi
Bu muhabbet belhanda geldiginden beri yapiliyor kabak tadi vermeye basladi artik cok farkli dinamiklere sahip iki oyuncu detaylarina girmek istemiyorum
Belhanda bize gelirken neleri yapip neleri yapamicagi uc asagi bes yukari belliydi zaten kendi kendimize adama inanilmaz gorevler yukledik
ne güzel Galatasaray sayesinde kendini gösterdi dünyaya
@Hamza Gölbaşı aysalci olmak icin daha ne bekliyorsun
Mitroglunu bize kitlerlerse şaşırmam.
iyi fazla uzamadi
ne güzel Galatasaray sayesinde kendini gösterdi dünyaya
Candan Ercetinin köpeği bile bunlardan daha vizyonluydu be. Wuf! wuf!