Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erenin af edileceğini bende düşünüyorum .. ama Eren zaten baya tembel bir futbolcu.. bu olaylardan sonra hiç bir halta yaramaz artık

Bence Eren de af edileceğini biliyor ve bundan dolayı başka bir kulüp le anlaşmıyor .. yoksa İsviçre’ye fln dönmüştü kesin .. sion istiyordu mesela ..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunların Galatasarayın iyiliğini düşündüğünü kesinlikle sanmıyorum.. Her gelen başkan bi şekilde yakıp yıkıp gidiyor. Bunlarda onlardan.. Eskiden Galatasarayın satılmasına karşıydım. Umarım bir gün satılır ve başarıyı hedef alan bir Galatasaray görürüz.

1547624977762.webp

Galatasaray, 8 Avrupa Şampiyonu takımını inceleyen uluslararası denetim, vergi ve danışmanlık şirketi KPMG’nin verilerine göre % 19’la yıllık gelirini en fazla artıran takım oldu. En çok kazanan ise 689 milyon euro ile Barcelona olarak gösterildi.

1547625117702.webp

Terim belhandayi ikna edebilmek için maaşına zam yaptirirsa şaşırmam

bu arada hoca balotelli'yi istemiyorum demiş.hoca bunu ben bile adam edemem diye düşünmüş herhalde!!

1547625307085.webp

M.Cengiz: İnan edin forvet almayı en az taraftar kadar istiyoruz. Dün gece rüyamda yine forvet gördüm. Ama biliyorsunuz, haşaa geçmiş yönetimleri zan altında bırakmak istemem ama borç yükü ortadadır. UEFA tarafından monitör , yani gözlem altındayız. Bildiğiniz gibi Faynenşıl Feyir Piley Setilmınt Agresyonları adeta bir giyotin gibi tepemizde. Şartlar ne olursa olsun aslan vazgeçmez. Zaten güçlü olan kadromuzu takviye etmek için çalışacağız ama transfer olmasa da İnan edin bu kadro ve hocamız, ki kendisi camiamızın ortak 1 değeridir, son ana kadar savaşır. Öleceksek de savaşarak ölürüz.

Ne demişler, Ko yesin Aslan seni,eeee, yani tilkiyi, özür diliyorum setilmınt regülasyonu, ,iiii, İnan edin iyi takımız.

Şu anki güncel durumla (hadi eren de affedildi diyelim)

Umudu olan var mı?

Neyse ay sonuna doğru mutlaka her iki taraftan açıklamalar olacaktır .. en geç ozaman bu takımı kimin sabote ettiğini öğreneceğiz .. teknik ekip mi yönetim mi .. ama kimin suçu varsa derhal defolup gitsin.. buna hoca da dahil .. suçlu bulunup şutlanmalı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Balotelli yarım sezon için 2 milyon euro istiyor biz almıyoruz marsilya alıyor.Nöbeti kapatma zamanı geldi bence.

istenilen transferler yapılmazsa fatih hoca kaybedilen her maç sonrası yönetimi taraftarın önüne atacaktır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt