Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rotasyon için ben de okey veriyorum semihe.ahmetten iyidir.

Fatih Hocam bize Ocak ve Temmuz da fırsat tanısınlar demişti. Demek ki takımın anasını bellemeyi planlıyorlarmış. Temmuz'da da kalan 3-5 topçuyu gönderdi mi tamamdır.

Semih rotasyon değil 11 oyuncusu için alınıyor. Yani yeni stoper hattımız marcao-semih

Teselliler ney mi, mey mi?
İçiyorsak sebebi belli
Söylenenler hayır mı, şer mi?
Bilemiyorum ki,nerden bileyim ay!
Kimlere sorayım hişt!
Nerelere gideyim?

:cimbom:

marcao - semih

yedekler maicon - ahmet ve kadroda yer bulursa gökay

6 ay once piyasasi 1 milyon bile olmayan adami sozlesmesindeki 7.5m serbest kalir maddesine ragmen 11 milyona satip Semih'i 6 ay bedelsiz kiralamak kotu bir hamle mi?

Ertugrul Ersoy, Omer Toprak veya Kaan Ayhan'a milyonlari mi verelim? 2 yabanci hakkimiz var onu da forvet icin kullanacagiz. Semih sezon sonu donunce de Merih'i aliriz. Bizim icin onemli olan forvet transferi.

Sirf forvet transferi yok diye her transfere bok atmayi birakin, once Marcao, simdi de bedelsiz kiralik gelen Semih.

Semih kiralık olarak iyidir. Marcao-Maicon oynar. Dua edelim Marcao iyi performans sergilesin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Hocam bize Ocak ve Temmuz da fırsat tanısınlar demişti. Demek ki takımın anasını bellemeyi planlıyorlarmış. Temmuz'da da kalan 3-5 topçuyu gönderdi mi tamamdır.
fatih terim ne yapsın?adam forvet ve stoper diye bagırdı.ozanı ikna da etti,ama ozan dayanamayıp yarı yolda bıraktı hocayı ve takımı.para da kazandık cocuktan.fatih hoca olmasa ozandan haberiniz mi olacaktı?yok.yarım sezon top oynayan ve sonra sıcan rodrigues,takımı satan serdar ve eren için mi üzülecektik

Semih kafa topuna çıkmayan yumuşak tabiri caizze ozan kabağın forması etmeyecek bir oyuncu.

takımda iş yapan topcu kaldıysa onuda gonderırler yakında

olcansem.jpg

Ozan dayanamayıp yarı yolda mı bıraktı hocayı? hahahaha olum yönetim satıyor bu kadar saf mısın gerçekten

Hocam ocak ayını bekleyın demıstı <3 mukemmel gelısmeler oluyor gercekten takımı temızlıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt