Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozani niye 7,5 yerine 11/12e sattik beli. Menajeri demistir, size fazla para getiririm ama sizde Semihi en az 6 ayligina geri alin. Sezon sonu 1 milyon satin alma opsiyonuyla gelirse ve biz de o opsiyonu cekersek hic sasirmam

Stopere ne vereceği belli elit bir isim alsalardı kimse semihe laf etmezdi, şimdi ne idüğü belirsiz kapalı kutu marcao varken fuzuli bir hamle anlayın artık.

yahu bedelsiz kiralamışız . fenerin aldıgı sadıktan falan iyidir. oynamazsa sene sonu döner zaten praga ne büyüttünüz . kalan para forvete gidiceek işte

Kardesim yeter
Terim adi altinda gerceklesen bin tane rezalet olayi 459394 kombinasyonla savundunuz yeter artik cidden yeter

Yanlisa yanlis deyin yav yeter

Semihe iyi transfer diyenler beni engellesin rica ediyorum muhattap olmak istemiyorum.

Neyse artık daha da hiçbir şeyr şaşırmam. Ne kadar bozabilir ki lan takımı devre arasında diye düşünüyordum anasını belledi. Daha fazlasına hayatta şaşırmam

gerçekten altyapıdaki kızanlardan herhangi birinin ilk 11 oynayabileceğini düşünüor musunuz şu an

kriterlerimiz "fbnin aldigi topcudan iyi" olmamali bence

Kafa topuna çıkmaktan aciz,yabancı düşmanı,adamcı tayfadan,vasat ve stoper bile olmayan bir stoper aldık.

Semih çöpü bir işe yarayıp bari Tetteh reyizi ikna etse

Rezalet bir transfer dönemi tez zamanda biter inşallah. Yoksa yeni yeni çöpler aramıza katılacak

Alt yapıdan Bi velet oynasın. Semihin ne artısı var yani bana bunu söylesene herif bildiğin kazma yani ne gerek var.
Mesala? Ornek ver. Gokay'dan stoper olmaz, daha cok defansif orta saha.

Semih'i begendigimden degil ama fazla secenek yok. Ertugrul ve Kaan Ayhan'a bosa milyonlari vermeye gerek yok. Dortmund Omer'i ucuza birakmaz. Merih Alanya'da kiralik oynuyor. Baska kim var?

Mariano-out Sabri-in hazırlanalım şimdiden bu yönetimden bekliyorum böyle hamle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt