Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semihe rotasyon için evet diyorum.as stoper lazım bu takıma.maicon gitmeli

Elde 12 yabancı var
Forvete 2 yabancı gelecek, kontenjan dolacak.

Semih Kaya zaruretten yapılıyor bence.
Maicon satılırsa ancak o zaman yerine yabancı stoper alınır.

donk
maicon
belhanda

en azindan 1 tanesi gitmeli

Türkçede 2 anlamı olan kelimeler vardır ve bazı kelimelerin anlamı cümledeki kullanımına göre belli olur.”Zat” kelimeside bunlardan biridir.O cümlede “zat” kelimesi “ismi ağza alınmak istenmeyen kişi” anlamında kullanılmış ve kullanan kişi “GALATASARAY düşmanı” olduğunu açıkça belli etmiştir..
Burada derste verebilirim istersen şerafettin haydi yuvana dön
kafamıza göre niyet okumayalım
o zata laf eden herkese başka takımlı demeyi bırakalım

buna rağmen ozan gitti o yüzden belhanda kesin kalacak diye bişey yok hadi al ittihad arttırın parayı birazda sizin modern ortasahanız olsun
indir.webp

————-Muslera

Eboue—-Semih—Dany—-Riera

————Melo—-Selcuk

Engin—————————Emre

———Umut——Elmander

helal olsun. gidip süper ligde bulabilecegin en kötü stoperden daha kötü stoperi getirmek büyük basari. dalga gectiginiz sadik ciftpinar bu semih lesini 10a katlar. ayrica bizim alt yapidan cikma oyuncu. yillik ücreti de semihin 3te1'i kadardi.

Semih geleceğine alt yapıdan herhangi bir oyuncuyu defansa koysunlar çok daha iyi oynar.

Semih Kaya çöp ama sadık ondan iyi fln değil .. oda kuşların yerli defans çöpü !

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

helal olsun. gidip süper ligde bulabilecegin en kötü stoperden daha kötü stoperi getirmek büyük basari. dalga gectiginiz sadik ciftpinar bu semih lesini 10a katlar. ayrica bizim alt yapidan cikma oyuncu. yillik ücreti de semihin 3te1'i kadardi.
semih olayının tetteh transferiyle alakası olabilir ,tettehi verelim ama semihide alın demişlerdir maaşından kurtulmak için uygun bir anlaşma yolu bulunmuş olabilir böylece en azından böyle ümit ediyorum..

Yapmayın arkadaşlar çöpleri mi kıyaslayalım şimdi. Sadıkta Semihte aynı mokun laciverti.

Üzüntüm marcao semih gibi maicon gibi çöplerle oynayacak. Adamin biraz yetenegi varsa o da ucup gider

Arkadaşlar bunlar tetteh falan alamazlar taraftara ozani unutturuyorlar nevzatla vs uyutuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt