Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.884
- 48.209
- 4.933
Zekasiz yonetim ariyorsak bakacagimiz tek transfer bu olmali. Adamlar hain gibi davraniyorlar kafayi yiyecem he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zekasiz yonetim ariyorsak bakacagimiz tek transfer bu olmali. Adamlar hain gibi davraniyorlar kafayi yiyecem he
Florin Andone Galatasarayimiza hayirli olsun diyebilir miyiz ?
Nerden biliyorsun başkan iki kere çıktı konuştu bu biryav ne yıl sonu ne menejeri erene kaç aydır 1 kuruş para ödememiş adamlar primleri bile alamamış adam
adamlar ihtarları çekmiş klübe ama sen başkana inanmaya devamNerden biliyorsun başkan iki kere çıktı konuştu bu bir
İkincisi her 3 ayda bir borcsuzluk kağıdı gönderiliyor
Başkana mi inanacagim sanami başkanı da geç UEFA var her ay rapor veriliyor
Canınız nasıl istiyorsa öyle yorum yapılıyor o kadar alacağı varsa alsın işte başvurarak bonservisini
Galatasaray düşmanlarının.....
Goal.com canisi . Da sen sitenin sahibi misin hayirdir ? Buralar senden mi soruluyor?Kaynak yoksa spam yiyeceksin
Sabrımız kalmadı artık
Kaynaksız haber(sallama) yazmayın
Varmı kaynağın ihtar çekildiğine basından duydugun şeyler menajeri oyuncu çıkıp açıklama yaptimi love gibiadamlar ihtarları çekmiş klübe ama sen başkana inanmaya devam
Herşey bir kırmızıya bakarYok be abi
Hiç bozma moralini açma forumu sen :d
Görüyorum ki koskoca Galatasaray taraftarı bir iki OYUNCU satılmış diye, bir iki OYUNCU alınmadı diye ŞAMPİYONLUK UMUDUNU yitirmiş, umutsuzluğa kararsızlığa düşmüştür..
Bu tabloyu en son çizmesi gereken taraftarlar bu duruma gelmiştir..
Basının oyununa gelmemesi gereken taraftarlar buna düşmüştür..
Sakın oyuna gelmeyin aziz renkdaşlarım
Hiçkimse olmasa elimizde bir kulüp kadar şampiyonluğu olan,ülkedeki tek Uefa kupası elinde olan HOCAMIZ var
Rahat olun, İNAN EDİN
Daha 15 Gün Var ..
Bekleyelim,Destekleyelim,İNANalım, Ve Görelim..
Görelim ki,
O zaman konuşalım.
️
Galatasaray düşmanlarının.....