Çağdaş Aslan
Kırmızı Üye
- 30 Ağustos 2013
- 1.219
- 742
- 1.103
takımın en iyi oyuncusu feghouli ahbarb. belhanda da ndiayeden sonra gelir muht.
Haklısın .. kafa kalmadı ki bu donem .. feg zaten ayrı kalite
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takımın en iyi oyuncusu feghouli ahbarb. belhanda da ndiayeden sonra gelir muht.
Atma ziya çıkış maddesi 10 milyon
Galatasaray düşmanlarının.....
Olabilitesi yüksek bir senaryoSerdar'ı fener mi beleşe aldı yoksa?
Hoşgeldiniz , ne duyumlar getirdiniz?Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar güzel nöbetler. Eskiler tanır muhtemelen bizleriUzun zamandır yazmadan takip edıyordum ama artık gerçekten sabrım tükendi benim de . Beceriden tamamen yoksun bir yönetim ile karşı karşıyayız ve korkarım ki bu işkence 31 Ocak tarihine dek sürecek ??
Cenk Ergün açıkladı 4.25 değil 10 milyonatan ben değil sensin adamın kontratını biliyormusun, transferinden 2 yıl sonra bizim westhama ödediğimiz bedeli getirip gidebiliyor bu bedel ya .4.250 yada 4.750 ondan emin değilim...
duyumcu değilim renkdaş ?Hoşgeldiniz , ne duyumlar getirdiniz?
Cenk Ergün açıkladı 4.25 değil 10 milyon
Zor durumda olduğunu biliyorum adresini sifreli olarak ver ekiplerle gelip kurtaralim seniTürk kızlarından güzeli yoktur dünyada
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Spam nasıl atılıyor renkdash bu sosyal medya şeylerinden hiç çakmıyorum
mert müldür iyiye benziyor da ihtimal dahilinde mi?Mariano OUT, Mert Müldür defans allrounder olarak IN
Yabanci hakkimiz 3e yükselir. Alan, Haraslin ve Penaranda/Tetteh/yada bilmem kim dönemi kapatalim