Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atma ziya çıkış maddesi 10 milyon

Galatasaray düşmanlarının.....

atan ben değil sensin adamın kontratını biliyormusun, transferinden 2 yıl sonra bizim westhama ödediğimiz bedeli getirip gidebiliyor bu bedel ya .4.250 yada 4.750 ondan emin değilim...

Belhanda, Garry, Maicon, Mariano , Ozan, Serdar, Eren, Tarık OUT
Savanier, Alan, Tetteh, Emre M, Marcao, Emre T. IN

Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar güzel nöbetler. Eskiler tanır muhtemelen bizleri ☺️ Uzun zamandır yazmadan takip edıyordum ama artık gerçekten sabrım tükendi benim de . Beceriden tamamen yoksun bir yönetim ile karşı karşıyayız ve korkarım ki bu işkence 31 Ocak tarihine dek sürecek ??

Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar güzel nöbetler. Eskiler tanır muhtemelen bizleri ☺️ Uzun zamandır yazmadan takip edıyordum ama artık gerçekten sabrım tükendi benim de . Beceriden tamamen yoksun bir yönetim ile karşı karşıyayız ve korkarım ki bu işkence 31 Ocak tarihine dek sürecek ??
Hoşgeldiniz , ne duyumlar getirdiniz?

atan ben değil sensin adamın kontratını biliyormusun, transferinden 2 yıl sonra bizim westhama ödediğimiz bedeli getirip gidebiliyor bu bedel ya .4.250 yada 4.750 ondan emin değilim...
Cenk Ergün açıkladı 4.25 değil 10 milyon

Galatasaray düşmanlarının.....

Savanier güzel orta açıyormuş yav. Sadece duran toplarda değil oyun içinde de iyi bu konuda

Tamam ulen ilk ben diyeyim.. Dursun Özbek senden kötüsü gelmez dedik senden beteri geldi..

Affet bizi helal et hakkını ama GELME.. çünkü şu aralar ebemiz s..kin.... zaten

Ben bizim takım kadar kötü yönetilen bir takım görmedim dünyada.. Türkiye’ nin Bayern’ i olacakken, tam şartlar oluşurken kafamıza sıkıyoruz her defasında.

Semih’ten kurtulmak için neler yaptık, şu an yine onu alacağız..

Galatasaray’ın Galatasaray’lıdan başka düşmanı yoktur !!

Her defasında ambargo koyma fırsatını elimizle geri itiyoruz..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt