Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence altyapidna biri 18 yasina geldigi an, ve sezon basinda hoca oyuncuyu pozisyonunda ilk yedek olarak görmüyorsa hemen kiralanmali.

Maasini biz ödeyelim 12 ay boyu ve oyuncuya alan takim 20 mactan fazla yaptirirsa 200 bin tl falan prim verelim

Savanier harbiden iyi adam, ndiaye yerine cuk diye oturur uzun zaman sonra ulkemiz tertemiz bir 8 numara izler.

bu gelen paralari tertemiz, akıllıca bitirmek lazım gelecek sezonu da dahil ederek işin içine. Yazın çok büyük ihtimal Belhanda, belkj Feghouli, Maicon, Mariano, Ömer Bayram, Donk bu isimler ayrılır ancak bu rakamlara ulaşmaz bence bu isimlerin satılışı.

Zaten ne yaparsak şuan yapıcaz önümüzdeki sezonun kadrosunun büyük çoğunluğu bu dönemki transferler oluşturacak. Sezon sonu para edecek Belhanda ile Muslera kalıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

forveti kiralayacaksak 1.5 sene kiralamalıyız çünkü sezon sonu bonservisini alamayız

Vay arkadaş. Orda bir kelime oyunu yaptık. Yani varoş söylemini ön plana çıkardık.Sen niye ciddiye aldın. ?
Bilmiyor olabilirsin, yardımcı olayım dedim. Herkes her şeyi bilemez...

Yeri gelir, Astronomi-Hukuk-Mühendislik vs konularında yanlış bir laf ederim belki, bilen birisi düzeltirse memnun olurum:cool:...

Birde, ironi ince iştir. Buna dair ipucu vermezsen kabahat anlamayanda değildir...

Sikeciler harbiden mata geliyor diye bayram ediyorlar, adam resmen bitik.

Kardeşim alt yapıdanki oyuncuların şahsi yeteneklerinden kimsenin şüphesi yok. Ama gelişimleri iyi olmuyor. Kendileri geliştirmiyorlar. İşte aralarında Ozan’lar çıkıyor işte arada bir. Ben Atalay ve Mustafa Kapı’yı bekliyorum.
bu sefer cok fazla sayıda yetenek var abi.30 net rakam.10 tanesi ise direkt a takım ve avrupa belki.

ali yavuz kol
süleyman luş
bartug elmas
mustafa kapı
emin bayram
yusuf erdem gümüş
atalay yıldırım

diye gider....

bi de sagbeke murat senel geldi mesela,o da milli takıma secildi.durdurmaıyoruz altyapıyı asadsdsds

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt