Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Takım 17 inci o icmeyecekte benmi içecek?Harbiden alkollü saka yapmiyorum kelimeleri bazen baglayamiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım 17 inci o icmeyecekte benmi içecek?Harbiden alkollü saka yapmiyorum kelimeleri bazen baglayamiyor
Fener’e kısmet bulmuş arkadas?Neyini yanlış anlayalım kardeşim.. gören de adama asılıyorsun sanır![]()
bu gelen paralari tertemiz, akıllıca bitirmek lazım gelecek sezonu da dahil ederek işin içine. Yazın çok büyük ihtimal Belhanda, belkj Feghouli, Maicon, Mariano, Ömer Bayram, Donk bu isimler ayrılır ancak bu rakamlara ulaşmaz bence bu isimlerin satılışı.
Yardim kampanyasi baslatacaklarmis zamaninda bizimle dalga geciyorlardiTakım 17 inci o icmeyecekte benmi içecek?
Yunusun eder maalesef max 7 veya 8 milyon olurAnderlecht'ten Yunus Akgün için 3 milyon €'luk teklif geldi fakat Galatasaray bu teklife sıcak bakmıyor.
[TRT Spor]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anderlecht'ten Yunus Akgün için 3 milyon €'luk teklif geldi fakat Galatasaray bu teklife sıcak bakmıyor.
[TRT Spor]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmiyor olabilirsin, yardımcı olayım dedim. Herkes her şeyi bilemez...Vay arkadaş. Orda bir kelime oyunu yaptık. Yani varoş söylemini ön plana çıkardık.Sen niye ciddiye aldın. ?
Birileri finalleri bitirip soluğu forumda almisSurvivor milli mücadele, dikkat edelim bayrakları asalım
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sefer cok fazla sayıda yetenek var abi.30 net rakam.10 tanesi ise direkt a takım ve avrupa belki.Kardeşim alt yapıdanki oyuncuların şahsi yeteneklerinden kimsenin şüphesi yok. Ama gelişimleri iyi olmuyor. Kendileri geliştirmiyorlar. İşte aralarında Ozan’lar çıkıyor işte arada bir. Ben Atalay ve Mustafa Kapı’yı bekliyorum.
Yok daha bitmedi :/Birileri finalleri bitirip soluğu forumda almis
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi